Södra gotiskt actionspel söder om midnatt – första gameplay-trailer och lanseringsfönster 2025

Syd om midnatt, Compulsion Games’ (We Happy Few, Contrast) nästa tredjepersonsäventyr, som först avslöjades förra året, fick en utökad titt på spel under Xbox Games Showcase. Spelet utspelar sig i en fantastisk värld inspirerad av Louisiana Bayou och förväntas släppas någon gång nästa år.

Trailerns beskrivning beskriver South of Midnights premiss: “När en orkan härjar i Prospero, dras Hazel in i en söderngotisk värld där verklighet och fantasi vävs samman, och uråldriga varelser från folklore dyker upp.” Vi ser Hazel rida genom träsket inspirerat av bayoun ovanpå en jättestor, talande kattfisk. Den vackra konstnärliga riktningen kombinerad med begränsad ramar-animation (tänk Spider-verse-filmerna) ger spelet en unik look, medan en själsfylld soundtrack väcker regionens kultur till liv. Handlingen visar Hazel som bekämpar monster med magiförstärkta dolkar och sveper genom himlen på en etereal glidare.

Syd om midnatt kommer att lanseras på Game Pass för Xbox Series X/S och PC år 2025.

South of Midnight är ett spännande söderngotiskt actionspel som nyligen släppte sin första gameplay-trailer under Xbox Games Showcase. Spelet, som utspelar sig i den mystiska världen inspirerad av Louisiana Bayou, följer huvudkaraktären Hazel när hon dras in i en värld där verklighet och fantasi möts i kaoset efter en förödande orkan i staden Prospero. Med uråldriga varelser från folklore som dyker upp och en talande kattfisk som Hazel rider genom bayoun, erbjuder spelet en unik och fängslande upplevelse.

Den vackra konstnärliga riktningen och den begränsade ramar-animationen ger South of Midnight en distinkt och minnesvärd visuell stil, som påminner om filmerna i Spider-verse-serien. Spelets soundtrack, fylld med själsfull musik, bidrar till att skapa en atmosfär som fångar regionens rika kultur och historia. Handlingen följer Hazel när hon använder magiförstärkta dolkar för att bekämpa monster och sveper genom himlen på en etereal glidare, vilket ger en tillfredsställande och intensiv spelupplevelse.

Syd om midnatt förväntas släppas år 2025 och kommer att finnas tillgängligt på Game Pass för Xbox Series X/S och PC. Med dess spännande handling, unika visuella stil och atmosfäriska soundtrack ser spelet ut att bli en minnesvärd upplevelse för spelare som är intresserade av söderngotisk mystik och action. Med en kombination av spännande strider, fantastiska varelser och en engagerande berättelse ser South of Midnight ut att bli ett spel att se fram emot.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top