Berättelse Action Road Trip Spel Dustborn Nästa Vecka Trall Och Demo

Dustborn, det narrativa actionäventyret utvecklat av Red Thread Games och publicerat av Quantic Dream, fick en ny trailer under dagens Future Games Show. Vi fick också reda på att spelare kan få tag på det innan dess lansering i augusti.

Dustborn handlar om Pax, en före detta kriminell med den ovanliga förmågan att använda ord som vapen. Ord är bokstavligen makt för henne då hon kan slåss med skrik eller manipulera människor i konversationer. Medan Pax kan krossa skallar med en slagträ och skapa nya skrik för att strida mot fiender, fokuserar spelet även på att bygga relationer med hennes grupp av missanpassade (som har sina egna speciella krafter). I en alternativ neo-västlig version av USA kommer du att resa över landet för att transportera en viktig paket under täckmantel av ett resande punkband. Kolla in den nya trailern nedan.

Om Dustborn fångar ditt intresse kan du spela en 30-minuters demo nästa vecka under Steam Next Fest från den 10-17 juni. Dustborn lanseras den 20 augusti för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC.

Det narrativa actionäventyret Dustborn får nya uppmärksamhet med en ny trailer som släpptes under dagens Future Games Show. Spelet utvecklades av Red Thread Games och publiceras av Quantic Dream och planeras för lansering i augusti. Huvudkaraktären i spelet är Pax, en före detta kriminell med en unik förmåga att använda ord som vapen. Med möjligheten att slåss med skrik och manipulera andra genom dialog, leder Pax en grupp missanpassade karaktärer med sina egna speciella krafter.

Dustborn tar spelaren med på en resa över ett alternativt neo-västligt USA, där man följer Pax och hennes grupp av missanpassade som reser över landet under täckmanteln av ett resande punkband. Spelet erbjuder en mix av action och utforskning samt fokus på att bygga relationer med karaktärer inom gruppen. För att ge spelarna en försmak av vad som komma skall, kommer en 30-minuters demo att finnas tillgänglig under Steam Next Fest mellan den 10-17 juni.

Om du är sugen på att utforska världen i Dustborn och testa Paxs unika förmågor, se till att inte missa chansen att prova på demot nästa vecka. Spelet är planerat att släppas den 20 augusti på flera olika plattformar, inklusive PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Med en mix av spännande gameplay och intressanta karaktärer, är Dustborn definitivt ett spel att hålla ögonen på under sommaren.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top