Eriksholm: Det stulna drömmen är ett stealth-spel från tidigare utvecklare.

Förläggaren Nordcurrent Labs och den nya utvecklaren River End Games har avslöjat Eriksholm: The Stolen Dream, ett narrativstyrt stealth-strategiäventyrsspel som lanseras nästa år. Under dagens Future Game Show Summer Showcase kommer Eriksholm från ett team av utvecklare vars erfarenhet inkluderar Battlefield, Mirror’s Edge, Little Nightmares och Unravel.

I den titulära staden Eriksholm, inspirerad av en nordisk estetik från tidigt 1900-tal, följer Eriksholm tre protagonister som är förenade i sina hjärtan för att trotsa sina förtryckare. I den avslöjande trailern nedan kan du se en av dessa protagonister, Hanna, en tonårig föräldralös som söker efter sin bror Herman. Denna resa förvandlar Hanna till en motvillig hjältinna, inspirerar henne själv och sina vänner att resa sig från rännstenarna i Eriksholm och bli symboler för förändring.

Från Eriksholms top-down 3D-perspektiv kommer spelarna att kontrollera spelets tre protagonister för att navigera genom staden (oavsett om det är ovan- eller underjordiskt) samtidigt som de använder unika karaktärsfärdigheter, verktyg, vapen och mer för att övervinna fiender och slutföra pussel. River End Games säger att spelare fritt kan flytta kameran i spelet för att undersöka miljön, planera sina nästa steg och utföra strategier med perfekt timing.

“Alla vi på River End Games är stolta över att äntligen avslöja Eriksholm: The Stolen Dream för världen,” skriver studioets grundare och kreativa direktör Anders Hejdenberg i ett pressmeddelande. “Detta är bara en första glimt av vad vi har åstadkommit, och vi hoppas att det ska fånga era hjärtan och sinnen, precis som det har fångat våra. Vi ser fram emot att visa er ännu mer i framtiden.”

Eriksholm: The Stolen Dream lanseras 2025 på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC (via Steam och Epic Games Store).

Vad tycker du om avslöjandet av Eriksholm: The Stolen Dream? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Eriksholm: The Stolen Dream är ett spännande nytt stealth-spel från de före detta utvecklarna för Mirror’s Edge och Battlefield. Spelet, som lanseras nästa år, är ett narrativstyrt stealth-strategiäventyrsspel som utspelar sig i den nordiskt inspirerade staden Eriksholm från tidigt 1900-tal. Spelets protagonist är Hanna, en tonårig föräldralös som söker efter sin bror Herman och förvandlas till en motvillig hjältinna som tillsammans med sina vänner kämpar mot förtrycket i staden.

I Eriksholm kommer spelarna att kontrollera tre olika protagonister och använda deras unika färdigheter och verktyg för att navigera genom staden, både ovan och under jorden. Med ett top-down 3D-perspektiv kan spelarna fritt flytta kameran för att undersöka miljön, planera strategier och utföra handlingar med perfekt timing. Spelets utvecklare, River End Games, är stolta över att kunna visa upp spelet för världen och ser fram emot att visa mer i framtiden.

Eriksholm: The Stolen Dream förväntas släppas år 2025 på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC via Steam och Epic Games Store. Spelet erbjuder en spännande spelupplevelse för alla spelare som älskar stealth-genren och är intresserade av att utforska den vackra och mystiska staden Eriksholm. Med en stark berättelse och unika spelmekaniker är detta ett spel att se fram emot för fans av spel som Battlefield, Mirror’s Edge, Little Nightmares och Unravel.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top