Få en ny titt på Phantom Blade Zero i ny spelmjölklip.

Utvecklaren S-Game har släppt en ny trailer för sitt kommande actionspel, Phantom Blade Zero, som erbjuder gott om vacker (och blodig) snabb action. Även om vi fortfarande inte har fått en releasedatum ser spelet bra ut, och det kommer att vara spelbart på Summer Game Fest’s Play Days denna helg, så vi kan snart höra hur det känns att faktiskt spela det.

Det kommer också att vara spelbart på några andra platser i år, inklusive Gamescom i augusti och Tokyo Game Show i september.

Kolla in den senaste titt på Phantom Blade Zero gameplay i trailern nedan:

Avslöjat som en ny inträde i Phantom Blade-serien under en PlayStation Showcase förra året, Phantom Blade Zero är inspirerad av kinesisk kampsport och steampunk. I spelet styr du Dark Raider, som är ute efter hämnd mot en grupp som kallas “The Order”.

Är du taggad för Phantom Blade Zero? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

S-Game har nyligen släppt en ny gameplay-trailer för sitt kommande actionspel, Phantom Blade Zero, som lovar en otrolig snabb action med vacker grafik. Även om spelets releasedatum ännu inte har avslöjats ser det mycket lovande ut, och fans kommer ha möjligheten att spela spelet under Summer Game Fest’s Play Days denna helg. Detta ger spelare en chans att få en första smygtitt på spelet och uppleva dess intensiva action.

Spelet kommer även att vara spelbart vid flera andra tillfällen i år, inklusive under Gamescom i augusti och Tokyo Game Show i september. Detta ger fler spelare chansen att utforska den spännande världen i Phantom Blade Zero och uppleva dess unika mix av kinesisk kampsport och steampunk-estetik.

Phantom Blade Zero följer historien om Dark Raider, en karaktär som är ute efter hämnd mot en ondskefull grupp som kallas “The Order”. Spelet har fått stor uppmärksamhet sedan det avslöjades under en PlayStation Showcase förra året, och förväntningarna är höga inför dess kommande release. Är du redo att kliva in i Dark Raiders värld och kämpa mot de onda krafterna i Phantom Blade Zero? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan!

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top