Senaste spelet visar spännande ökenstrid

Den senaste trailern för Monster Hunter Wilds visar en jakt genom ökenhögar medan grävande, pansrade reptiler förföljer en grupp jägare. Det är den senaste titten på spelet efter dess första speluppträdande under förra veckans State of Play.

Även om den här gruppen jägare försöker slå tillbaka med skott, ger marken vika under dem och fångar dem inne i en grotta. Vi ser sedan klipp av en ordentlig strid mot dessa odjur, där en karaktär använder ett mycket stort vapen och släpper lös helvetet medan hen sitter på ett mont. Trailern ger också några glimtar av storyögonblick, men det är fortfarande svårt att förstå vad Wilds handling innebär.

Capcom lovade att dela med sig av mer detaljer om spelet under Gamescom. Monster Hunter Wilds släpps 2025 för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC.

Den senaste trailern för Monsterjägare Wilds visar en spännande strid i öknen, där en grupp jägare jagas av grävande reptiler. Trots att jägarna försöker försvara sig med sina vapen, blir de fångade i en grotta när marken ger vika under dem. I striden som följer använder en av karaktärerna ett stort vapen för att bekämpa de farliga varelserna, vilket skapar en intensiv och actionfylld scen.

Trailern ger också en hint om spelens story och ger åskådaren en känsla av spänning inför vad som komma skall. Från de snabba klippen verkar det som att Monsterjägare Wilds kommer att erbjuda en gripande och adrenalinfylld spelupplevelse med en blandning av action och berättelse. Det är tydligt att spelet kommer att locka till sig både fans av serien och nya spelare som letar efter spänning och utmaningar.

Med Capcoms löfte om att avslöja mer detaljer om spelet under Gamescom, väntar många förväntansfullt på att få veta mer om Monsterjägare Wilds. Spelet är planerat att släppas 2025 för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC, vilket ger spelare på olika plattformar möjlighet att utforska den farliga världen i spelet. Med den imponerande gameplay-trailern som visar upp en actionpackad ökenstrid, ser det ut som att Monsterjägare Wilds kommer att bli en spännande och minnesvärd upplevelse för alla som älskar monsterjakt och äventyr.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top