Amazon MMO New World på konsoler med stora uppdateringar

Meddelat under dagens Summer Game Fest-sändning meddelade Amazon Games att man tar med sitt actionrollspel-MMO New World till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC genom en förbättrad version med cross-play-funktion. Premierärdatum för New World: Aeternum är den 15 oktober 2024 och spelet kommer att inkludera hela basversionen och tidigare uppdateringar samtidigt som man omarbetar storyn, dialogen och nivåupplevelsen.

Dessutom kommer den pseudo-expansionen att introducera nytt innehåll som en PvP-zon i stor skala, ett 10-spelar-raid, nya klasser, utmaningar för enspelarläge i slutet av spelet, uppdaterade kontrollschema och givetvis ny utrustning.

Amazon har bekräftat för Game Informer att framtida uppdateringar kommer att släppas samtidigt för PC och konsolspelare. Nya användare kommer att kunna köpa New World: Aeternums standardutgåva för $59.99 eller Deluxe-utgåvan för $79.99, medan PC-spelare som äger Rise of the Angry Earth-DLC kommer att få en gratis uppgradering.

Kolla in New World: Aeternum-annonstrailern nedan:

Få de senaste nyheterna om alla stora tillkännagivanden från Summer Game Fest här.

Under dagens Summer Game Fest-sändning meddelade Amazon Games att man tar med sitt actionrollspel-MMO New World till konsoler som PlayStation 5 och Xbox Series X/S. Den uppdaterade versionen av spelet, New World: Aeternum, kommer även att finnas tillgänglig på PC med cross-play-funktion. Premiärdatumet är satt till den 15 oktober 2024 och spelet kommer att inkludera alla tidigare uppdateringar samt en omarbetad story, dialog och nivåupplevelse.

Den kommande pseudo-expansionen kommer att introducera nytt innehåll såsom en PvP-zon i stor skala, ett 10-spelar-raid, nya klasser, utmaningar för enspelarläge i slutet av spelet, uppdaterade kontrollschema och ny utrustning. Amazon har också bekräftat att framtida uppdateringar kommer att släppas samtidigt för PC och konsolspelare. Priset för standardutgåvan av New World: Aeternum kommer att ligga på $59.99 och Deluxe-utgåvan på $79.99.

För de som redan äger Rise of the Angry Earth-DLC på PC kommer det att finnas en gratis uppgradering till New World: Aeternum. Spelare kan förvänta sig spännande nya funktioner och innehåll i den kommande versionen av spelet. Se den senaste trailern för New World: Aeternum för en försmak av vad som komma skall.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top