Witcher 3 Mod Editor Gratis för PC

The Witcher 3: Wild Hunt Mod Editor 2024 Release Date Free PC CDPR CD Projekt Red

Uppdatering, 5/7/2024:

Förra året meddelade CD Projekt Red att de arbetade med en modredigerare för The Witcher 3: Wild Hunt, som skulle släppas för PC någon gång i år gratis. Nu vet vi exakt när: den 21 maj 2024. Det innebär att vi är bara några veckor bort från The Witcher 3 REDkit, “en omfattande modredigerare baserad på spelets motor”, som släpps till spelare över hela världen. 

CD Projekt Red meddelade detta idag på X (tidigare Twitter), och påminner spelare om att den kommer vara gratis för alla som äger The Witcher 3 på PC. 

Om du ännu inte äger The Witcher 3 på PC men vill kunna modifiera spelet med detta REDkit, kan du köpa spelet på Steam, GOG eller Epic Games Store. 

Den ursprungliga historien fortsätter nedan…

Ursprunglig historia, 15/11/2023:

Det har varit ett stort år för CD Projekt Red, utvecklaren av Cyberpunk 2077 och The Witcher 3: Wild Hunt. De släppte Phantom Liberty, den första och enda expansionen för Cyberpunk 2077, debuterade dess soundtrack på streamingtjänster, avslöjade planer för ett live-action Cyberpunk-projekt, och nu nyligen, fick fyra nomineringar till Game Awards 2023. Nu har CDPR meddelat att de arbetar på en modredigerare för The Witcher 3 som kommer släppas för PC nästa år gratis. 

“Vi är glada att meddela att vi arbetar på en modredigerare för The Witcher 3: Wild Hunt,” står det i en tweet från det officiella Witcher Twitter-kontot. “Den kommer att låta dig skapa dina egna upplevelser i spelet genom att skapa något helt nytt eller redigera befintliga uppdrag och innehåll. Vi planerar att släppa den gratis under 2024. Håll dig uppdaterad – vi kommer att ha mer att dela nästa år.” 

CDPR säger att denna modredigerare för The Witcher 3 kommer att tillåta spelare att skapa sina egna upplevelser i spelet, vilket innebär att människor kan utveckla sina egna fantasy-äventyr med allas favoritmonsterjägare. I ett svar på Twitter bekräftar det officiella kontot att denna modredigerare endast kommer att finnas tillgänglig för PC.

Om du ännu inte har spelat The Witcher 3 bör du göra det och du kan läsa varför i Game Informers recension av The Witcher 3

För mer information om CDPR, läs Game Informers recension av Cyberpunk 2077: Phantom Liberty och kolla sedan in denna artikel om hur teamet bakom Phantom Liberty skapade dess spionthrillersoundtrack

Har du några planer på att använda modredigeraren som kommer till The Witcher 3 nästa år? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Uppdateringen den 7 maj 2024 avslöjade att CD Projekt Red planerar att släppa en modredigerare för The Witcher 3: Wild Hunt den 21 maj 2024. Denna modredigerare, kallad The Witcher 3 REDkit, kommer att vara gratis för alla som äger spelet på PC. Detta verktyg kommer att ge spelare möjlighet att skapa sina egna upplevelser i spelet genom att skapa nya äventyr eller redigera befintligt innehåll. Det är ett spännande tillägg för fans av The Witcher 3 som vill utveckla sin egen fantasivärld.

För de som ännu inte har The Witcher 3 på PC, finns det möjlighet att köpa spelet på olika plattformar som Steam, GOG och Epic Games Store. Genom att investera i spelet kommer spelare att kunna dra nytta av den kommande modredigeraren och skapa sina egna unika upplevelser. CD Projekt Red har betonat att detta verktyg endast kommer att vara tillgängligt för PC-användare, vilket ger datorspelare en exklusiv möjlighet att utforska och modifiera spelvärlden på sina egna villkor.

Med denna modredigerare för The Witcher 3 ger CD Projekt Red spelarna verktygen för att bli skapare av sina egna äventyr. Möjligheten att skapa och redigera spelvärlden kommer att locka både nya och erfarna spelare, och öppna upp oändliga möjligheter för kreativitet och fantasifullt spelande. För mer information och uppdateringar om The Witcher 3 REDkit, håll ett öga på CD Projekt Reds officiella kanaler och se till att inte missa detta spännande tillägg till en redan populär spelvärld.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top