Microsoft Flight Simulator 2024: Utforska dina pilotdrömmar.

Xbox har avslöjat att Microsoft Flight Simulator 2024 kommer att lanseras i november. Mer specifikt släpps det till Xbox Series X/S och PC den 19 november.

Utvecklaren Asobo Studio avslöjade detta idag under Xbox Games Showcase med en ny trailer som framhäver några av de flygkarriärer spelare kan ta sig an i spelet senare i år. Det inkluderar luftambulanser och annonsörer, VIP-charterkapten och mer.

Kolla själv in den senaste Microsoft Flight Simulator 2024-trailern nedan:

“[Microsoft Flight Simulator 2024] har den största, mest varierade och detaljerade flottan av flygplan, den mest kompletta representationen av flygplatser och flygtrafik, och den mest visuellt imponerande avbildningen av jorden någonsin skapad,” står det i ett inlägg på Xbox Wire. “Denna helt nya simulator är utformad för att dra nytta av de senaste teknikerna inom simulering, moln, maskininlärning, grafik och spel. Microsoft Flight Simulator 2024 går utöver att bara flyga flygplanet; den kommer att låta simmare följa sin dröm om en flygkarriär.”

Karriärmöjligheter inkluderar brandbekämpning, sök- och räddning, kommersiell flygpilot, fjärrlastning av gods, chartertjänst, luftkapplöpning och mer.

Microsoft Flight Simulator 2024 släpps till Xbox Series X/S och PC den 19 november 2024. Det kommer att lanseras dag ett på Game Pass för Xbox, PC och Cloud.

Ska du kolla in Microsoft Flight Simulator 2024 senare i år? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Microsoft Flight Simulator 2024 är det senaste spelet som kommer att låta spelare utforska sina flygkarriärdrömmar när det släpps i november. Utvecklaren Asobo Studio har avslöjat att spelet kommer att erbjuda en mängd olika flygkarriärmöjligheter, inklusive luftambulanser, VIP-charterkapten och mycket mer. Med en imponerande flotta av flygplan och detaljerade representationer av flygplatser och flygtrafik, kommer Microsoft Flight Simulator 2024 att ta simulering till en ny nivå.

Enligt ett inlägg på Xbox Wire är Microsoft Flight Simulator 2024 utformad för att dra nytta av den senaste tekniken inom simulering, moln, maskininlärning och grafik. Spelet sträcker sig bortom bara att flyga flygplanet och kommer att ge spelare möjligheten att följa sina drömmar om en flygkarriär. Med karriärmöjligheter som brandbekämpning, kommersiell flygpilot och luftkapplöpning, kommer spelarna att kunna leva ut sina flygdrömmar på ett realistiskt sätt.

Microsoft Flight Simulator 2024 släpps till Xbox Series X/S och PC den 19 november 2024 och kommer att finnas tillgängligt för prenumenanter på Game Pass. Med spelets imponerande grafik och realistiska flygupplevelse verkar det vara ett måste för alla som drömmer om en flygkarriär. Så om du är intresserad av att utforska dina flygkarriärdrömmar, se till att hålla koll på Microsoft Flight Simulator 2024 när det släpps senare i år.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top