FragPunk: 5v5 Hjälteskjutare med Kort och Förstapersonsaction

NetEase har avslöjat FragPunk, en ny 5 mot 5 hjälte skytt som kommer till Xbox Series X/S och PC någon gång nästa år. Avslöjad under dagens Xbox Games Showcase, har FragPunk stiliserad konst, grupp-baserad förstapersonskamp och över 70 kort för att stärka din arsenal av drag.

“FragPunk är en hektisk, grupp-baserad, 5 mot 5 hjälte skytt där du sätter reglerna för varje ny runda genom att aktivera uppgraderingskort,” läser en Xbox Wire post. “Med sin debut vid Xbox Games Showcase 2024, rockar FragPunk hjälte skytte genren med snabb combat och en mängd synergier och motdrag mellan över 70 kort, 10 hjältar, 14 vapen och 4 kartor.”

Kolla in själv i FragPunks avslöjande trailer nedan:

FragPunk förväntas komma ut någon gång nästa år till Xbox Series X/S och PC.

Vad tycker du om FragPunks avslöjande? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

NetEase har avslöjat FragPunk, en spännande ny 5 mot 5 hjälte skytt som är designad för att erbjuda en unik spelupplevelse. Spelet erbjuder stiliserad konst, snabb och intensiv förstapersonskamp och en innovativ funktion där spelarna kan aktivera uppgraderingskort för att stärka sin arsenal av drag. Med över 70 kort att välja mellan, 10 olika hjältar, 14 vapen och 4 olika kartor, lovar FragPunk att leverera en varierad och engagerande spelvärld för sina spelare.

“FragPunk är en hektisk och actionfylld upplevelse där spelarna har möjlighet att sätta sina egna regler genom att använda uppgraderingskort. Den snabba combaten och mängden synergier och motdrag mellan olika kort ger en djup och komplett spelupplevelse,” säger en Xbox Wire post. Spelet debuterade med framgång vid Xbox Games Showcase 2024 och har redan skapat stor uppmärksamhet inom hjälte skytte genren. Med en spännande trailer som ger en försmak av vad som komma skall, ser vi fram emot att få uppleva FragPunk själva när det släpps nästa år.

FragPunk förväntas släppas till Xbox Series X/S och PC under nästa år och har redan genererat stort intresse bland spelare och kritiker. Med sitt fokus på grupp-baserad taktik, snabb action och unika spelmekaniker, har spelet potential att bli en framstående titel inom hjälte skytte genren. Följ med på resan och upptäck FragPunk när det släpps och gör dig redo för spännande och adrenalinfyllda strider i en värld fylld med möjligheter och strategiska val.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top