Polaris: Co-Op PvE Shooter med förstörbara miljöer

Polaris är en fyra-spelare co-op PvE shooter som utspelar sig i ett original sci-fi universum och kommer till PC via Steam detta år. Utvecklad av Polaris Team, en avknoppning av Variable State, som är studion bakom Last Stop från 2021 och Virginia från 2016, avslöjade utvecklaren officiellt Polaris under dagens IGN Live-showcase med en filmisk trailer.

I trailern får vi en glimt av denna sci-fi värld, som utspelar sig i ett område av rymden som tagits över av en hänsynslös kraft som enkelt kallas Regimen. I spelet måste spelarna återta sina hemvärldar och bringa ner varje fiendefäste.

Polaris Team säger: “Alla in-game strukturer – installerade av Regimen, men ännu inte bebodda av deras indoktrinerade medborgare – kan krossas, sprängas sönder och på andra sätt förintas under varje match, och detsamma gäller för de naturliga miljöerna och terrängen på vilka de har byggts.”

Spelarna kontrollerar supermäktiga frihetskämpar som utnyttjar gerillataktik för att återta sitt territorium samtidigt som de flyger genom dynamiska öppna nivåer, förstör fiendens infrastruktur och avslöjar åtråvärda mysterier som driver Regimens erövring.

Jonathan Burroughs, kreativ chef på Polaris Team, skriver i ett pressmeddelande: “Sedan jag först spelade Bullfrog’s Syndicate Wars har jag alltid drömt om att arbeta på ett spel som visade hi-tech grupper av futuristiska soldater som orsakar kaos och förstörelse i en original sci-fi miljö. Tillsätt en djup uppskattning för Halo-serien – särskilt dess blandning av fotsoldater och fordon i co-op-action – och du kan börja få en känsla av vad vi hoppas uppnå med Polaris.

“Vi är bara ett litet och skamfilat team på 11 personer, men har arbetat med detta projekt sedan början av 2023. Med hjälp av verktyg och teknologier från Unreal Engine 5 har Polaris Team byggt ett stramt 4-spelare PvE-stridsspel med en dynamisk, förstörbar miljö i vårt eget unika sci-fi-universum. Med releasedatumet som närmar sig senare i år, så kan inte teamet och jag vara mer exalterade över att dela Polaris med spelare över hela världen!”

Polaris kommer att släppas på PC via Steam någon gång detta år. Du kan anmäla dig till en beta för att spelatesta redan idag.

Vad tycker du om Polaris avslöjande? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Polaris är en spännande co-op PvE-shooter som utspelar sig i ett futuristiskt sci-fi-universum och är planerad att släppas till PC under detta år. Spelet utvecklas av Polaris Team, en gren av Variable State, och introducerades officiellt för världen i en filmisk trailer under IGN Live-showcase. Handlingen kretsar kring en grupp supermäktiga frihetskämpar som måste återerövra sitt territorium från den onda kraften, Regimen, i en värld där destruktiva strider och episka mysterier väntar.

En av de mest unika aspekterna av Polaris är dess fullständigt förstörbara miljöer, där spelarna kan krossa och spränga sönder fiendens strukturer och infrastruktur under varje uppdrag. Denna dynamiska och interaktiva spelvärld gör varje match unik och ger spelarna möjlighet att använda gerillataktik för att besegra sina fiender. Med inspiration från spel som Syndicate Wars och Halo-serien, strävar Polaris efter att erbjuda en spännande och intensiv co-op-upplevelse för upp till fyra spelare.

Jonathan Burroughs, kreativ chef på Polaris Team, beskriver spelet som en semester för fans av Hi-tech sci-fi och actionfyllda strider. Med en dedikerad grupp på 11 personer, har teamet arbetat sedan 2023 med att skapa ett imponerande PvE-stridsspel med Unreal Engine 5-teknologi. Med en release på Steam senare i år och möjligheten att delta i betatestet redan nu, ser Polaris ut att bli en spännande ny bekantskap för spelare över hela världen.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top