Spökline är ett samarbetsvilt skjutspel i ett postnukleärt Europa från tidigare BioShock, Cyberpunk 2077-utvecklare.

Tidigare i år bildade några utvecklare med erfarenhet av att arbeta med spel som Cyberpunk 2077 och BioShock Antistatic Studios för att arbeta på en PvE-shooter med kodnamn Hornet. Under dagens PC Gaming Show avslöjade laget att Hornet officiellt heter Phantom Line, en 1-4-spelar-co-op-shooter som utspelar sig i ett postnukleärt Europa.

Som en del av en paranormal SWAT-styrka är din uppgift att söka efter och innesluta anomalier runt den förstörda europeiska kontinenten i jakt på paranormal aktivitet som är dold från allmänhetens ögon. Med en öppen världskarta med dynamiska händelser måste spelarna samarbeta som operatörer som överför sitt medvetande mellan konstgjorda kroppar som en del av ett program som kallas H.U.S.K. Med omständigheterna har Phantom Line en stor dos skräck med sitt förstapersonsskjutande.

Antistatic säger att spelare kan använda H.U.S.K.:s i sin taktik för att spana, distrahera, lura och använda andra strategier och kommandon för att få övertaget över sina fiender. Dessa fiender kommer in i den verkliga världen genom sprickor i rymd-tidens tyg som tillåter paranormala varelser och fenomen som kallas anomalier, och det är din uppgift som operatör att stänga dessa sprickor.

När du vandrar genom Phantom Lines öppna värld kommer isbrytaren att fungera som din operationsbas. Här kan du anpassa din H.U.S.K. och stuga, visa upp dina vapen och rustningar för andra spelare, modifiera din utrustning och kropp och få information om din nästa anomalijakt.

Phantom Line släpps till PC någon gång i framtiden, även om Antistatic inte har specificerat när. De kommer dock att hålla en speltest senare i sommar.

Är du intresserad av att kolla in Phantom Line? Berätta för oss i kommentarerna nedanför!

En grupp utvecklare med erfarenhet av spel som Cyberpunk 2077 och BioShock har samlats för att skapa ett nytt co-op shooter-spel med namnet Phantom Line. Spelet utspelar sig i ett post-nukleärt Europa och spelarna tar rollen som en del av en paranormal SWAT-styrka som kämpar mot paranormal aktivitet runt den förstörda kontinenten. Med en öppen världskarta och dynamiska händelser måste spelarna samarbeta för att konfrontera farliga anomalier och sprickor i rymd-tidens tyg.

Phantom Lines gameplay innehåller en stor dos skräck med förstapersonsskjutande och spelarna använder sig av en enhet kallad H.U.S.K. för att överföra sina medvetanden mellan konstgjorda kroppar. Genom att använda H.U.S.K. kan spelarna utforska olika taktiker som spionage, lura och distrahera sina fiender. Dessa fiender består av paranormala varelser och fenomen som kommer in i den verkliga världen genom sprickor i tidens tyg, och det är upp till spelarna att stänga dessa sprickor och bekämpa hotet.

I Phantom Line kommer spelare att ha tillgång till en operationsbas kallad isbrytaren där de kan anpassa sin H.U.S.K., visa upp vapen och rustning, modifiera utrustning och få information om sina nästa uppdrag. Spelet kommer att släppas till PC i framtiden med en speltest som planeras senare i sommar. Om du är sugen på en skräckinjagande co-op shooter-upplevelse, kan Phantom Line vara spelet för dig!

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top