Se Ny Titt På Into The Dead

Utvecklaren PikPok har släppt en ny gameplay-teaser för sitt zombie-spel från 1980-talet, Into The Dead: Our Darkest Days, och även om teasern är snabb, erbjuder den ännu en glimt av den texanska zombie-actionen. Avslöjat under dagens PC Gaming Show, är Our Darkest Days en kommande titel i PC- och mobilspelserien Into The Dead. I Darkest Days förs spelare till höjden av en zombie-epidemi under den brännande sommaren 1980 i Texas.

Det är ett sidscrollande skyddsspel där spelare försöker fly från Walton City innan det är helt övertaget. För att överleva måste spelare skörda, skapa, kämpa och planera sina nästa drag.

Kolla själv in Into The Dead: Our Darkest Days gameplay teaser nedan:

“Into The Dead: Our Darkest Days’ PC Gaming Show teaser visar tre hörnstenar i spelet: planering, anpassning och överlevnad,” står det i ett pressmeddelande. “Skörda olika platser för värdefulla material, undvik noggrant zombies i svårt infekterade områden. Balansera behoven och välbefinnandet hos varje överlevande, och uppgradera magra skydd med befästningar och bekvämligheter för att klara natten innan du väljer nya platser att utforska följande dag.”

Our Darkest Days har svåra spelbeslut, överlevandes permanent död och naturligtvis gott om zombies.

Här är några ytterligare skärmdumpar från spelet:

Det släpps på PC via Steam Early Access 2025, men en demo kommer till Steam i oktober.

Kommer du att testa demot för Into The Dead: Our Darkest Days i oktober? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Utvecklaren PikPok har nyligen släppt en ny gameplay-teaser för sitt kommande zombie-spel från 1980-talet, Into The Dead: Our Darkest Days. Teasern ger oss ännu en titt på den spännande texanska zombie-actionen som spelet kommer erbjuda. Sätt i den brinnande sommaren 1980 i Texas, tar Our Darkest Days spelare med på en intensiv resa genom en zombie-epidemi i staden Walton City.

Into The Dead: Our Darkest Days är ett sidscrollande skyddsspel där spelarna måste kämpa för att fly från den övertagna staden. För att överleva måste spelarna skörda resurser, stå emot zombieangrepp och strategiskt planera sina nästa drag. Spelet fokuserar på planering, anpassning och överlevnad, vilket ger en spännande och utmanande spelupplevelse för fans av zombie-genren.

Med möjligheten att utforska olika platser, undvika zombiehorder och uppgradera skydd för att klara nätterna, lovar Into The Dead: Our Darkest Days att vara en spännande och intensiv upplevelse för spelare. Spelet planeras att släppas på PC via Steam Early Access 2025, med en demo som kommer tillgänglig på Steam i oktober. Är du redo att testa dina överlevnadsinstinkter i denna mörka och skrämmande värld full av zombies?

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top