Streets Of Rogue 2: August Early Access Release

Streets of Rogue 2 kommer till Steam Early Access den 14 augusti. Nyheten kommer via PC Gaming Show, som också släppte en ny trailer för det öppna världssandlåde spelet.

I en levande, proceduriskt genererad värld ger Streets of Rogue 2 spelare en uppgift: att ta ner en korrupt president. Hur de uppnår det är upp till dem. Oavsett om det innebär att hjälpa medborgare med sina problem eller orsaka totalt kaos ger spelet spelarna friheten att vrida och böja dess färgglada, förstörbara värld efter sina önskemål. Med ett varierat utbud av spelbara karaktärer med unika talanger, som en ninja, kock eller hacker, kan du kryssa runt i bilar, båtar och andra fordon.

Det finns ingen information om hur länge Streets of Rogue 2 kommer vara i Early Access, men skaparen Matt Dabrowski säger att man kan förvänta sig “flera spännande uppdateringar” när det närmar sig en 1.0 release.

Streets of Rogue 2 är ett öppen-världssandboxspel som snart kommer att släppas i Early Access på Steam den 14 augusti. Spelet utspelar sig i en livfull och proceduriskt genererad värld där spelarna uppmanas att ta ner en korrupt president. Genom att utforska en förstörbar och färgstark värld får spelarna möjlighet att välja sin egen väg för att nå sitt mål, vare sig det handlar om att hjälpa medborgare eller orsaka totalt kaos. Med en mängd olika spelbara karaktärer, som exempelvis en ninja, kock eller hacker, och möjligheten att ta sig runt i olika fordon som bilar och båtar, erbjuder spelet en unik och varierad spelupplevelse.

Skaparen Matt Dabrowski har ännu inte avslöjat hur länge Streets of Rogue 2 kommer att vara tillgängligt i Early Access, men lovade att spelarna kan förvänta sig flera spännande uppdateringar allt eftersom spelet närmar sig en 1.0-release. Med möjligheten att forma och anpassa världen efter sina egna önskemål och en rad olika spelbara karaktärer med unika talanger, lovar Streets of Rogue 2 att erbjuda en spännande och underhållande spelupplevelse för fans av öppen-världssandboxspel. Keep up-to-date with the latest news and updates on Streets of Rogue 2 för att inte missa några kommande uppdateringar och nyheter om spelet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top