Hotell Galactic: Sci-Fi Management Sim på konsoler och PC

Utvecklaren och utgivaren Ancient Forge har avslöjat Hotel Galactic, ett sci-fi-hotellhanteringsspel med Studio Ghibli-inspirerad visuell stil, och det kommer till PlayStation, Xbox, Switch och PC. Avslöjad under dagens PC Gaming Show, lanserar Ancient Forge en Kickstarter för Hotel Galactic nästa månad den 9 juli som pågår fram till slutet av månaden.

I Hotel Galactic får spelare i uppdrag att återställa ett nedgånget kosmiskt hotell som driver bland stjärnorna till sin forna glans. “Locka utländska gäster från hela galaxen genom att drömma upp vackert excentriska design”, står det i ett pressmeddelande. “Skapa eleganta gästrum, stora matsalar och andra rum som är avgörande för att hålla gästerna nöjda under deras vistelse. Köp möbler från besökande handlare eller bygg dem från grunden med trä, metall och andra material.”

På andra håll i spelet kan du mata gäster genom att laga mat skapad av bär, växter och kosmiska ingredienser utspridda “genom den stora världen”. Du kan experimentera med nya rätter, tillgodose gästernas “söndriga smaklökar” och förbättra recept för även de mest kräsna ätarna.

Du måste också anställa och hantera personal för att hålla hotellet igång på bästa sätt, och du gör det genom att dra och släppa arbetare runt hotellet.

Utanför det kan du “ta en paus från att driva ett hotell genom att utforska en underjordisk komplex på den flytande ön”, enligt ett pressmeddelande. “Bli en del av den lokala ekosystemet genom att odla växter i hotellets bakgård och föda upp mångfacetterade boskap. Välkomna excentriska, utländska resenärer från hela galaxen och driva det nästa femstjärniga pensionatet med en charmig soundtrack och Studio Ghibli-inspirerad visuell stil.”

Ancient Forge planerar att lansera Hotel Galactic på PlayStation, Xbox, Switch och PC någon gång i framtiden. Spelets Kickstarter-kampanj börjar den 9 juli och pågår fram till den 30 juli. Företaget säger att med varje milstolpe som uppnås lovar man att leverera nytt innehåll, såsom icke annonserade spelmekaniker, nya VIP-gäster och mer.

Vad tycker du om Hotel Galactics avslöjande? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Utvecklaren och utgivaren Ancient Forge har avslöjat Hotel Galactic, ett spännande sci-fi-hotellhanteringsspel med en visuell stil inspirerad av Studio Ghibli. Spelet kommer att finnas tillgängligt för PlayStation, Xbox, Switch och PC och en Kickstarter-kampanj för spelet planeras att starta den 9 juli och pågå fram till slutet av månaden.

I Hotel Galactic får spelare möjligheten att återställa ett nedgånget kosmiskt hotell till sin forna glans genom att locka utländska gäster från hela galaxen. Genom att skapa vackra och excentriska designelement samt eleganta gästrum och matsalar, måste spelarna hålla gästerna nöjda under deras vistelse. Dessutom kan spelarna laga mat med kosmiska ingredienser och experimentera med olika rätter för att tillfredsställa gästernas smaklökar.

För att driva hotellet på bästa sätt måste spelarna också anställa och hantera personal samt utforska en underjordisk komplex på en flytande ö. Med en charmig soundtrack och en visuell stil som påminner om Studio Ghibli, lovar Hotel Galactic en unik och engagerande spelupplevelse för spelare på alla plattformar. Ancient Forge planerar att släppa spelet i framtiden och med varje Kickstarter-milstolpe lovar de att leverera nytt spännande innehåll till spelet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top