Den digitala numret av Star Wars Outlaws är nu live!

Om du prenumererar på den digitala utgåvan av Game Informer, kan du nu lära dig allt om vår resa till Malmö, Sverige för Star Wars Outlaws! Efter omslagsavslöjandet finns nu vår digitala utgåva live på webbläsare, iPad/iPhone och Android-enheter.

Förutom vår 12-sidiga Star Wars Outlaws-omslagsberättelse hittar du även stora artiklar om inflytandet av AI i datorspel och de etiska frågor utvecklare brottas med, framtiden för Street Fighter 6, en tillbakablick på Sea of Thieves med Rare, exklusiva detaljer om Sand Land, en profil på Finji, studion bakom spel som Chicory, och mycket mer! Vi har också förhandsvisningar för Dune Awakening, TopSpin 2K25, Kingmakers, Fatal Fury: City of the Wolves, Robots at Midnight, Unknown 9: Awakening, och recensioner för Dragon’s Dogma 2, Unicorn Overlord, Rise of the Rōnin, Princess Peach: Showtime, Balatro, WWE 2K24, och mycket mer!

Om du älskar tryckt material lika mycket som vi gör, kan du prenumerera på den fysiska tidningen.

Du får 10 nummer för $19.91, eller två år och 20 nummer för $34.99. Individuella nummer finns också nu tillgängliga för köp på denna länk eller i vilken GameStop-butik som helst.

Du kan ladda ner apparna för att läsa utgåvan genom att följa denna länk.

I det senaste numret av Game Informers digitala tidning presenteras det mycket efterlängtade spelet Star Wars Outlaws! Spelet tar spelarna med till en avlägsen galax där de får kliva in i rollen som en skoningslös bandit som kämpar för överlevnad i ett farligt universum. Med spännande spelupplägg och imponerande grafik tar Star Wars Outlaws spelarna med på en äventyrlig resa genom Star Wars-universumet.

I det nya numret av Game Informer får läsarna en exklusiv titt på spelet Star Wars Outlaws och dess olika funktioner. Från karaktärernas unika egenskaper till de olika planeterna som spelarna kan utforska, det finns mycket att upptäcka i detta spännande äventyr. Spelarna får också lära sig mer om de olika fraktionerna och deras relationer i spelet, samt hur de kan anpassa sin spelupplevelse genom att välja olika vägar att utforska.

Med det senaste numret av Game Informer får Star Wars-fans en unik inblick i det kommande spelet Star Wars Outlaws. Med sin spännande handling och imponerande grafik lovar spelet att bli en stor succé bland spelare världen över. Ta tillfället i akt att läsa mer om detta spännande äventyr och se fram emot en oförglömlig spelupplevelse i en avlägsen galax långt, långt borta.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top