Dave The Diver på PlayStation nästa vecka.

Förra årets hyllade Dave the Diver kommer till PlayStation nästa vecka den 16 april. Dykningsexplorations-/restaurangsimulatorn har också förbättrats med några exklusiva fördelar för Sony.

Dave the Diver kommer även till PS4, men en ny trailer visar de DualSense-specifika funktionerna i PS5-versionen. Det inkluderar användningen av handkontrollens haptiska feedback för att “känna rörelserna i havets djup.” De adapativa avtryckarna lägger till en känsla av att skjuta med Daves harpun och en vibrerande spänning till harpungens skott. Ljudeffekter, som ringsignaler, spelas upp genom handkontrollens högtalare.

Dave the Diver handlar om den titulära dykaren när han utforskar undervattensmiljöer för att hitta och fånga olika marina arter. Efter fisket använder spelarna sedan dessa ingredienser för att driva en växande sushi-restaurang.

Som chefredaktör Matt Miller skrev i sin recension med betyget 8,75 av 10: “Du kanske ifrågasätter om en sushi-restaurangssimulering korsad med undervattensdykning är din grej, men då har du missat poängen. Dave the Diver är en unik och minnesvärd semester bortom förväntningar, och det är just det faktum att du inte vanligtvis spelar sådana här spel som gör det så tillfredsställande.”

Dave the Diver finns redan tillgängligt på Switch och PC, och har ett Godzilla-tematisk crossover som kommer i maj.

Dave The Diver är ett spännande och underhållande spel som kommer att släppas på PlayStation nästa vecka. Spelet följer äventyren hos huvudkaraktären Dave, en modig dykare som arbetar på en exotisk semesterort. I spelet kommer spelare att få chansen att utforska havets djup tillsammans med Dave och hjälpa honom att servera gästerna på orten.

Dave The Diver erbjuder en unik spelupplevelse där spelare får möjlighet att delta i en rad olika aktiviteter under vattnet. Genom att dyka, utföra uppdrag och samla föremål kan spelare hjälpa Dave att bli en framgångsrik dykare och uppfylla önskemålen hos semesterortens gäster. Spelet har också en fängslande berättelse och vackra grafik som tar spelarna med på en resa till de djupaste havens mysterier.

Med sitt innovativa gameplay och fantasifulla miljöer kommer Dave The Diver definitivt att locka både nya och erfarna spelare. Spelet erbjuder en rolig och engagerande upplevelse som passar perfekt för PlayStation-plattformen. Så se till att hålla utkik efter Dave The Diver när det släpps nästa vecka och ge dig själv chansen att utforska havets underverk tillsammans med Dave och hans spännande äventyr.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top