Första The Shire trailer senare i månaden.

Utvecklaren Wētā Workshop och förläggaren Private Division har meddelat att den första trailern för Tales of the Shire, det mysiga spelet inspirerat av Midgård/Sagan om Ringen som annonserades förra året, kommer senare denna månad. Mer specifikt kommer vi äntligen att få en ordentlig titt på Shire i den nya trailern den 22 april.

När det gäller vad man kan förvänta sig har Wētā Workshop delat lite information om spelet förutom dess ursprungliga teaservisning. Vi vet att spelet lovar spelare att leva sina bästa mysiga hobbitliv, och det låter fantastiskt i sig, men vi är spända på att se vad det innebär ur ett spelperspektiv. Om jag måste gissa kommer Tales of the Shire hamna någonstans mellan en livssimulator och en bondgårdssimulator, liknande något som Animal Crossing men med Hobbits.

Som tur är behöver vi inte vänta alltför länge för att ta reda på mer eftersom den första trailern för Tales of the Shire släpps den 22 april.

Är du taggad för Tales of the Shire? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

I början av april kungjorde spelutgivaren Game Informer att vi kommer att få vår första trailer för det kommande spelet Tales of the Shire senare denna månad. Spelet är ett äventyrsspel som utspelar sig i en fantasivärld fylld med spännande karaktärer och magiska platser. Enligt Game Informer kommer trailern att ge oss en första inblick i spelets berättelse och gameplay, och förhoppningsvis skapa ytterligare hype inför dess release.

Tales of the Shire är ett spel som många har väntat på med spänning, och den kommande trailern kommer att ge oss en försmak på vad vi kan förvänta oss. Spelet utlovas erbjuda en djup berättelse med spännande karaktärer och en vacker spelvärld att utforska. Med trailern som släpps senare denna månad kommer vi för första gången att få se spelets grafik och gameplay i aktion, vilket kommer att få fans och spelare att räkna ner dagarna tills spelet släpps.

Det är alltid spännande att se de första trailer för ett efterlängtat spel, och Tales of the Shire är inget undantag. Med bara några veckor kvar till trailerns release kan fansen knappt vänta på att få en inblick i det magiska äventyr som väntar dem. Förhoppningsvis kommer trailern att leva upp till förväntningarna och ge oss en försmak på det som komma skall i detta spännande spel.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top