Slå Vikingar på Dinosaurie i strategispel

Den danska utvecklaren Northplay och förlaget Ghost Ship Publishing har avslöjat Dinolords, ett medeltida realtidsstrategispel där du kämpar mot vikingar och försvarar dina länder tillsammans med dinosaurier och mer. I en ny teasertrailer som publicerades under dagens Triple-i Initiative Showcase får vi glimtar av dinosauriedrivna arméer, action RPG-strider blandat med realtidsstrategi och mer.

“Vi är hedrade att kunna visa upp vår sprillans nya trailer tack vare Triple-i Initiative bland så många otroliga spel och utvecklare som utgör den fantastiska indiesektorn inom spelbranschen,” skriver Northplays VD Michael Flarup i ett pressmeddelande. “Vi har lagt mycket kärlek i Dinolords och vi längtar efter att spelare ska kunna ta del av det när det lanseras i Early Access nästa år.”

Kika på den nya Dinolords-revealtrailern själv nedan:

Northplay säger att i och med att man blandar realtidsstrategi med action RPG-spel kommer spelarna också att behöva samla resurser, bygga städer, konstruera befästningar och befalla enheter i omfattande medeltida krigsföring.

Dinolords utspelar sig i en alternativ historia där Danmarks kung lanserar det första dinosauriedrivna konflikten med sin invasion av England, enligt ett pressmeddelande. Spelarna tar rollen som en engelsk lord som försvarar sitt land mot de fruktansvärda angriparna och tämmer sina egna forntida bestar för strid.

Här är några skärmdumpar från Dinolords för dig att titta på:

Dinolords förväntas släppas i Early Access 2025.

Kommer du att kolla in Dinolords nästa år? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

I det nya medeltida strategispelet Dinolords får spelarna chansen att gå till strid mot vikingar samtidigt som de rider på dinosaurier. Spelets unika koncept kombinerar historiska element med fantasin, vilket skapar en spännande spelupplevelse. Dinosaurierna som spelarna kan rida på kommer att vara olika arter med olika egenskaper och förmågor, vilket ger spelarna möjlighet att strategiskt använda dem i striden mot sina fiender.

Spelet utlovar en dynamisk spelupplevelse där spelarna måste använda både taktik och strategi för att besegra sina motståndare. Genom att välja rätt dinosaurie för varje strid och planera sina attacker noggrant kan spelarna vinna över sina fiender och avancera i spelet. Utöver striderna mot vikingarna kommer spelarna också möta andra utmaningar och hinder på sin väg mot seger, vilket ger spelet en varierad och underhållande spelupplevelse.

Dinolords förväntas bli ett populärt spel för fans av både strategispel och dinosaurier. Spelets unika koncept och spännande spelvärld lovar att locka till sig många spelare och ge dem en helt ny upplevelse inom den medeltida genren. Med sina innovativa idéer och intressanta gameplay ser Dinolords ut att bli ett måste för alla som älskar strategispel och vill utforska en annorlunda värld fylld av vikingar och dinosaurier.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top