Slay The Spire II annonserad, Early Access nästa år

Mega Crit Studios har annonserat Slay The Spire II, en uppföljare till dess mega-populära roguelike deckbuilder Slay The Spire som släpptes 2019. Sedan den ursprungliga releasen har spelet kommit till olika plattformar utöver PC, inklusive PlayStation, Xbox, Switch och till och med mobila enheter. Nu kan spelare förvänta sig att uppföljaren släpps i Early Access (antagligen på PC) nästa år.

Denna nyhet meddelades under dagens Triple-i Initiative Showcase med en snabb cinematis trailer som framhäver spelets vackra animation. Vi ser några monsterlika varelser och karaktärer, antagligen de vi kommer att kontrollera, innan “Slay The Spire II” blinkar på skärmen.

Kolla in Slay The Spire II-revealtrailern nedan:

Som du kan se innehåller denna Slay The Spire II-revealtrailer inte något spel, men den säger att spelet släpps i Early Access 2025.

Under tiden, läs Game Informers Slay The Spire-recension.

Är du exalterad för Slay The Spire II? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Det nya spelet Slay The Spire II har nyligen meddelats och kommer att släppas i Early Access nästa år. Spelet är en uppföljare till det populära kortspelet Slay The Spire och utlovar ännu mer spänning och utmaningar för spelare att ta sig an. Med en helt ny samling kort och karaktärer kommer spelarna att få möjlighet att utforska nya strategier och taktiker för att besegra sina fiender och klara av utmaningarna som väntar dem.

Det nya spelet kommer att erbjuda spelarna en ännu djupare och mer komplex spelupplevelse än dess föregångare. Med ett stort fokus på strategiskt tänkande och planering kommer spelarna att behöva använda alla sina färdigheter och resurser för att överleva och avancera i spelet. Med en mängd olika strategier att utforska och kombinera, kommer spelarna att ha möjlighet att skapa sina egna unika spelstilar och utmaningar när de utforskar Spire.

Den första Slay The Spire blev snabbt en favorit bland spelare runt om i världen tack vare dess utmanande gameplay och beroendeframkallande natur. Med den nya uppföljaren ser det ut att spelet bara kommer att bli ännu mer populärt och nå nya höjder av framgång. Med spännande nya funktioner och förbättringar kommer Slay The Spire II säkert att bli ett måste för fans av både det ursprungliga spelet och kortspelelsgenre i allmänhet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top