Darkest Dungeon II: Spela mot klockan i Kingdoms-läget

Utvecklaren Red Hook Studios har avslöjat Kingdoms, en ny kostnadsfri spelläge som kommer till Darkest Dungeon II senare i år. I en kapplöpning mot klockan utmanar Kingdoms spelare att hitta och besegra monstruösa hot innan de överväldigar kungariket, som sträcker sig över städer, säkra härbärgen och mer.

Kingdoms kommer att vara gratis för alla Darkest Dungeon II-spelare på PC (spelet är inte tillgängligt på konsoler) och tillsammans med nya spelmekaniker för med sig tre nya monsterfraktioner: The Coven, Beastmen och Crimson Courtiers. Dessutom kan Kingdoms spelas oberoende av basläget “Confessions” i kampanjläget.

Kolla in den nya Darkest Dungeon II: Kingdoms uppdateringstrailern själv nedan:

“Kingdoms är ett spännande projekt för oss,” skriver Red Hook Studios medgrundare och Darkest Dungeon II creative director Chris Bourassa i ett pressmeddelande. “Om du tittar på vår utgivningshistorik har inget spel eller DLC någonsin gått på redan befintligt territorium, och vi är stolta över att fortsätta den traditionen här. Detta nya läge kommer att blanda in lite av den beständighet och rösthantering från det ursprungliga Darkest Dungeon med traversering och strider från Darkest Dungeon II. Bäst av allt är detta en massiv, kostnadsfri uppdatering till Darkest Dungeon II, som fyller vårt flaggskeppsspel med ännu mer innehåll och värde för våra spelare.

“Hos Red Hook utvärderar vi projekt baserat på deras potential att framkalla överraskning, glädje och förtvivlan. Kingdoms uppfyller alla tre. Vi ser fram emot att dela mer med gemenskapen.”

Medan spelare försvarar kungariket kommer de att resa över vidsträckta områden för att samla resurser och strida mot onda hot i Kingdoms. Förvärvade resurser kan användas för att uppgradera dina hjältar och härbärgena, vilka kan förbättras via separata uppgraderingsträd. Liksom basläget “Confessions” kommer Kingdoms att innehålla unika uppdragslinjer för spelare att slutföra.

Kingdoms-uppdateringen förväntas nå Darkest Dungeon II på PC i slutet av år 2024.

För mer information, läs Game Informers Darkest Dungeon II-recension.

Kommer du att kolla in Kingdoms i Darkest Dungeon II senare i år? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

I Darkest Dungeon II: Race Against The Clock In Free New ‘Kingdoms’ Game Mode senare i år kan spelare förvänta sig en spännande och utmanande online-upplevelse där de måste kämpa mot klockan för att överleva. Spelet kommer att introducera ett nytt spelläge kallat ‘Kingdoms’, där spelarna måste bygga upp och försvara sina egna kungariken samtidigt som de möter ständigt ökande hot och faror. Det kommer att kräva strategisk planering, snabba beslut och mod för att klara sig genom de tuffa utmaningarna.

I ‘Kingdoms’-läget i Darkest Dungeon II kommer spelarna att möta olika fiender som hotar deras kungarikens överlevnad. Genom att bygga upp sina befästningar, rekrytera hjältar och samla resurser måste spelarna försöka stoppa de onda krafterna från att förstöra allt de har arbetat för. Tiden kommer att vara en avgörande faktor, och spelarna måste strategiskt använda sitt tid och sina resurser för att maximera sina chanser att överleva.

Spelets utvecklare har lovat att ‘Kingdoms’-läget kommer att vara en gratis uppdatering för alla spelare senare i år, vilket innebär att alla Darkest Dungeon II-fans kommer att kunna njuta av den spännande nya spelupplevelsen utan extra kostnad. Med fokus på snabba beslut, taktiskt tänkande och överlevnadskamp mot klockan kommer ‘Kingdoms’-läget säkerligen locka till sig både nya och erfarna spelare som är redo för en utmaning i Darkest Dungeon-universumet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top