Hades-inspirerad arkadskytte i skräckig avgrund.

PlaySide Studios har avslöjat Kill Knight, en ny Hades-inspirerad isometrisk arkadskytte som kommer till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC i år. Avslöjad med en gameplay-trailer under dagens Triple-i Initiative Showcase, tar Kill Knight spelare ner i en Eldritch avgrund av skräck där vågor av fiender står i vägen för deras enda mål: döda den sista ängeln.

“En gång en lojal riddare, förrådd och förvisad till avgrunden,” lyder ett pressmeddelande för Kill Knight. “En skändad kropp inuti återupplivad rustning. Du stiger upp till en evig död. Branded Kill Knight, har du ett syfte – döda den sista ängeln. Spelare måste lära sig att utnyttja fiendens svagheter, utföra brutala avrättningar och väva genom Knight’s Arsenal för att taktiskt hantera resurser när de dansar med döden i avgrunden och tar striden till globala ledartavlor mot vänner och fiender.”

Kolla in Kill Knight-avslöjandet nedan:

I Kill Knight utmanas spelarna att mästra demonen inom sig när de går ner genom tomrummen i en eldrik arena och behärskar ett förödande arsenal av rustning och vapen mot svärmar av övernaturliga skräck. Som du kan se i trailern ovan, har Kill Knight snabb och visuell isometrisk arkadskamp med en äckligt skrämmande annan värld att traversera. Det finns fem dödliga lager att komma igenom, var och en mer dödlig än den föregående, enligt PlaySide Studios.

När du överlever fiendevågor, kommer din Dödskraft att öka, vilket i sin tur ökar din hastighet och skada. Dessutom finns det massor av utmaningar för att låsa upp din Knight’s Arsenal “och utveckla din spelstil.” I Masterläge blir alla fem lagren en förlängd arena, och du kan följa din skicklighet på en global ledartavla också.

Här är några Kill Knight-skärmdumpar för din betraktelse:

Kill Knight kommer till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC i år.

Kommer du att kolla in Kill Knight senare i år? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Kill Knight är en ny isometrisk arkadskjutare som tar inspiration från Hades och utspelar sig i en skrämmande abyss av skräck. Spelet följer en odödlig riddare som har förlorat sitt minne och kämpar sig igenom en ström av hemska och mörka varelser för att återfå sin identitet. Den isometriska synvinkeln ger spelare en unik upplevelse när de navigerar i den dunkla världen och kämpar mot sina fiender.

I Kill Knight måste spelaren använda en kombination av vapen och magi för att överleva och besegra de olika hoten som lurar i abyssen. Spelet utmanar spelare att utforska sina färdigheter genom taktiska strider och snabba reaktioner när de kämpar sig framåt genom de olika nivåerna. Med en spännande och fängslande berättelse som driver handlingen framåt finns det en ständig känsla av spänning och fara när spelaren utforskar den skrämmande världen.

Med sin unika grafikstil och ljuddesign skapar Kill Knight en atmosfär av skräck och spänning som håller spelaren på helspänn från start till slut. Spelet erbjuder en djupt engagerande spelupplevelse med en mängd olika utmaningar och fiender att möta. För de som är fans av Hades eller liknande spel kommer Kill Knight att vara ett välkommet tillskott till genren och ett måste för alla som älskar en bra arkadskjutare med en twist av mörker.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top