V Rising får Castlevania DLC nästa månad.

v rising legacy of castlevania dlc playstation 5 release date pc

V Rising stiger upp från sin Early Access-kista för att lanseras som version 1.0 den 8 maj på PC. Samma dag får det även ett premiumpaket med Castlevania DLC. Denna DLC kallas V Rising: Legacy of Castlevania och inkluderar nya kosmetiska föremål som låter dig anta estetiken av hår, kläder och former från Konamis Castlevania-franchise, och spelarna får också chansen att slåss mot Simon Belmont.

Vad kan man förvänta sig av Legacy of Castlevania Premium Pack? Spelarna kommer att få Alucards mantel, Alucards rock, Alucards byxor, Alucards handskar och Alucards stövlar. “Hela setet kan skapas i spelet när du låser upp skräddarbänken,” läses beskrivningen på Steam. “Det kräver tyg och grovtråd att tillverka och är rent kosmetiskt. Genom den nya funktionen för anpassning av rustning kan du bära kläder som Vampirprinsen på vilken nivå som helst av din vampyrresa.”

Kolla in trailern för V Rising: Legacy of Castlevania Premium Pack DLC nedan:

Förra månaden fick vi veta att V Rising kommer till PS5 senare i år, och enligt trailern ovan kommer Legacy of Castlevania DLC vara tillgänglig på plattformen när grundspelet lanseras där.

V Rising lanseras som version 1.0 på PC den 8 maj.

Kommer du att skaffa Legacy of Castlevania Premium Pack DLC i V Rising nästa månad? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

I V Rising är ett populärt spel som nu får ett efterlängtat Castlevania DLC nästa månad på PC. Spelare kommer att kunna fördjupa sig i vampyrens värld och utforska nya platser och uppleva spännande äventyr med Castlevania-tema. Detta DLC kommer att skapa en ny dimension i spelet och ge spelarna möjlighet att utforska vampyrslott, bekämpa demoner och lösa mysterier medan de kämpar sig genom utmaningar och uppdrag.

För de som spelar V Rising på PS5 är det goda nyheter att Castlevania DLC också kommer att vara tillgängligt senare i år. Detta innebär att fler spelare kommer att kunna njuta av det spännande innehållet och fördjupa sig i den mörka och mystiska världen av Castlevania. Med PS5-versionen av V Rising kommer spelarna att kunna utforska spelets skrämmande miljöer och möta nya fiender medan de strävar efter att avslöja Castlevanias hemligheter och överleva dess farliga utmaningar.

Med Castlevania DLC för V Rising kommer spelarna att kunna uppleva en ny nivå av spänning och äventyr i spelets vampyrtema värld. Genom att införa Castlevanias ikoniska karaktärer, fiender och omgivningar kommer spelarna att kunna uppleva en unik och minnesvärd spelupplevelse som kommer att hålla dem engagerade och underhållna under en längre tid. Med nya uppdrag, föremål, fiender och berättelseelement kommer DLC:en att utöka spelets innehåll och ge spelarna ännu fler möjligheter att utforska och njuta av allt som V Rising har att erbjuda.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top