Hikaru Utada släpper ny Kingdom Hearts-låt

Idag markerar två år sedan den officiella avslöjandet av Kingdom Hearts IV, och även om Square Enix inte har delat med sig av några nyheter om spelet kan fansen av serien fira med en ny inspelning av franchisens bästa låt av Hikaru Utada. Som påpekat på X (tidigare Twitter) av Genki_JPN, inkluderar Utadas nya album Science Fiction, som de släppte igår, en nyinspelning av “Hikari,” den japanska versionen av “Simple and Clean.”

Om du är en Kingdom Hearts-fan känner du antagligen redan igen vilken låt det är. Men om du inte har rört serien på ett tag, eller om du aldrig har spelat början av Kingdom Hearts, är det den japanska versionen av låten i denna berömda spelöppning nedan.

Vad gäller den nya inspelningen av “Hikari,” så finns den på Science Fiction eftersom det är Utadas första greatest hits-album, som är tänkt att fungera som en sammanställning med nya mixar av gamla låtar, nyinspelningar av fanfavoritlåtar och mer. Du kan lyssna på albumet, som innehåller 26 spår, från och med idag.

Om du är intresserad av att höra den nya inspelningen av “Hikari,” kan du lyssna nedan.

För mer om Kingdom Hearts, titta på Kingdom Hearts IV-trailern här, och kolla sedan in Game Informers recension av Kingdom Hearts III. Efter det, läs Game Informers exklusiva intervju med Kingdom Hearts IV-regissören Tetsuya Nomura för nya detaljer.

Vilken är din favorit Hikaru Utada-låt från Kingdom Hearts-serien? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Hikaru Utada har släppt en ny inspelning av Kingdom Hearts bästa låt, “Hikari,” för sitt nya album Science Fiction. Denna nya version är en del av Utadas första Greatest Hits-album som inkluderar nya mixar av gamla låtar och re-inspelningar av fanfavoriter. Albumet innehåller totalt 26 spår och kan avnjutas från och med idag.

Denna nya inspelning av “Hikari” är en hyllning till fans av Kingdom Hearts, och det är en glädje för dem att höra denna ikoniska låt i en ny version. Utada’s Science Fiction album ger lyssnarna en chans att återuppleva och uppskatta denna tidlösa låt i en fräsch tappning. För alla som älskar Kingdom Hearts och dess musik är detta verkligen något att se fram emot.

För alla som är intresserade av att lyssna på den nya inspelningen av “Hikari,” kan albumet avnjutas från och med idag. Utadas återinspelning av denna låt är definitivt en höjdpunkt för fans av Kingdom Hearts och musikälskare i allmänhet. Så se till att lyssna och njuta av denna fantastiska låt som har fått nytt liv i Science Fiction-albumet.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/10/hikaru-utada-has-released-a-new-recording-of-kingdom-hearts-best-song

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top