Super Monkey Ball Banana Rumble: Sega avslöjar nytt 4-spelar Co-Op-läge

Sega har släppt en ny trailer för spelupplevelsen i äventyrsläget i den kommande Switch-exklusiva Super Monkey Ball Banana Rumble. I den får vi se spelande av upp till fyra spelare i läget som innehåller 200 banor i olika världar, och det ser ut att vara riktigt roligt.

Med både lokalt och online-fyra-spelarläge, kommer äventyrsläget att vara tillgängligt från dag ett när Super Monkey Ball Banana Rumble släpps på Switch den 25 juni. Valbara assistansfunktioner, som till exempel Spola tillbaka och Spökguide, ger spelarna möjlighet att anpassa hur deras monkeys bollupplevelse spelas.

Kolla in den nya Super Monkey Ball Banana Rumble: Äventyrsspeltrailer själv nedan:

“Medan de besöker en tropisk ö möter AiAi och gänget en flicka vid namn Palette, en äventyrare som letar efter den Legendariska Bananen,” står det i ett pressmeddelande. “De går med på att följa med henne på hennes resa genom underbara världar för att samla speciella delar som sägs vara nyckeln till att lokalisera denna eftertraktade relik. På vägen kommer de att träffa nya vänner och stöta på mystiska rivaler.”

Äventyrs-läget innehåller 200 nya banor i olika världar, som Bananfarmen, Rosenträdgården, Flytande Staden, Gyllene templet och Stendalen. Var och en ger sin egen unika twist och utmaning till Super Monkey Ball Banana Rumble-upplevelsen.

I äventyrs-läget kan spelarna använda Spolning-funktionen för att gå tillbaka till en tidigare punkt på en bana och försöka om en särskilt utmanande sektion. Spökguide-alternativet lägger till en genomskinlig apa bredvid spelaren som visar hur man fortsätter, medan Ruttguiden kommer att peka dig i rätt riktning om du är osäker på vart du ska gå. Dessutom kan du starta om från vilken checkpoint som helst inom en bana när som helst.

Super Monkey Ball Banana Rumble släpps på Switch den 25 juni.

För mer, se Super Monkey Ball Banana Rumble avslöjartrailer.

Är du taggad för Super Monkey Ball Banana Rumble? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Super Monkey Ball Banana Rumble är en kommande Switch-exklusiv titel från Sega som nyligen släppte en ny gameplay trailer för äventyrs läget. Spelet kommer att erbjuda upp till fyra spelare i en co-op upplevelse över 200 olika banor som är uppdelade på olika världar, vilket ser ut att vara riktigt roligt.
Det framträdande i äventyrs läget är möjligheten att spela både lokalt och online med upp till fyra spelare samtidigt. Spelet kommer att släppas den 25 juni, och innehåller olika assistansfunktioner som Rewind och Ghost Guide för att anpassa spelupplevelsen.
Äventyrs läget introducerar spelare till en ny karaktär vid namn Palette och tar dem med på en resa genom olika världar som Banana Farm, Rose Garden och Golden Temple för att samla delar till den legendariska bananen. Med 200 nivåer och olika utmaningar erbjuder Super Monkey Ball Banana Rumble en spännande och underhållande spelupplevelse.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/10/super-monkey-ball-banana-rumble-sega-unveils-new-4-player-co-op-adventure-mode-with

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top