Vintage Cartoon FPS Mouse Trailer Med Greppkrok, Spinnat Power-Up, och mer

Utvecklaren Fumi Games och förläggaren PlaySide Publishing har släppt en ny trailer för Mouse, den 1930-tals vintagekartong-inspirerade FPS, och i den får vi gameplay med nya rörelsemekanismer, power-ups och mer. Släppt under dagens Triple-i Initiative Showcase, lyfter denna nya Mouse gameplay trailer fram griphaken, helikoptern och Spinach power-up.

Som du kanske förväntar dig, låter griphaken spelare rikta sig mot förbestämda punkter i en nivå för snabb rörelse och traversering. Helikoptern lägger till vertikal traversering till spelarnas arsenal med reducerad nedsänkning, och slutligen förstärker Spinach power-up närstrid (som en nick till Popeye).

“Mouse är otroligt viktigt för oss här på Fumi Games, och vi är engagerade i att se till att det lever upp till alla förväntningar,” skriver Fumi Games VD Mateusz Michalak i ett pressmeddelande. “Vårt mål har alltid varit att skapa ett spel som kombinerar vår passion för animation med vår passion för förstapersonsskjutspel. Vi är verkligen engagerade i att samarbeta nära Mouse-communityn för att skapa ett spel som verkligen resonerar med spelarna.

“Vi kommer att sträva efter att dela med oss av fler detaljer – så snart som möjligt – när utvecklingen fortskrider. Vårt partnerskap med PlaySide och vårt dedikerade och talangfulla team arbetar hårt för att ge dig den finaste grandboomer-kartongskytten som någonsin skapats.”

Här är några nya skärmdumpar från Mouse för din betraktelse:

Mouse avslöjades redan 2023; det förväntas släppas till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC år 2025.

Är du exalterad över Mouse? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Musen, den 1930-tals vintage-ritade FPS:en, har fått en ny trailer med ett häftigt grappling hook, en helikopter och ett Spinach power-up i gameplayen. Denna trailer släppts under dagens Triple-i Initiative Showcase och visar upp de nya traverseringsmekanismerna och power-ups. Grappling hooken låter spelare snabbt röra sig genom att fästa sig vid bestämda punkter i nivån, medan helikoptern ger vertikal traversering med reducerad hastighet vid landning, och speedboost samt stärkt närstridsförmåga ges av Spinach power-upen. 

Utvecklaren Fumi Games och förläggaren PlaySide Publishing har delat den senaste trailern för Musen och lyfter fram den nya gameplayen med de spännande mekanismerna. Med en passion för animation och FPS vill Fumi Games skapa ett spel som verkligen tilltalar spelarna. Spelet förväntas komma ut på PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC 2025, och utvecklingen går framåt med passion och engagemang för att skapa den bästa grandboomer cartoon shooter någonsin.

Slutligen visar de nya skärmdumparna från Musen upp den unika estetiken och spännande gameplayen. Denna hyllning till retro-ritad design och first-person shooter genre kombinerar nostalgisk karaktär med innovativa spelmekanismer och är ett spel att se fram emot år 2025. Let us know in the comments below if you are excited for Musen!

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/10/vintage-cartoon-fps-mouse-gets-new-trailer-with-grappling-hook-spinach-power-up-and

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top