RKGK är ett anime-inspirerat graffiti-actionspel som släpps i år.

Vid Triple-i-initiativet tidigare i veckan avslöjade Gearbox Publishing och utvecklaren Wabisabi Games RKGK. Med en ögonblicklig konstnärlig riktning som blandar anime- och graffitiinfluenser är denna lovande actionplattformör på väg i år.

RKGK (uttalas “Rakugaki”) utspelar sig i en Cap City, en futuristisk metropol som fångats i ett grepp av det förtryckande B Corp ledd av skurken Mr. Buff. Handlingen kretsar kring den rebelliska graffitiartisten Valah, som rasar mot maskinen genom att använda sin konst för att återuppliva staden och inspirera dess medborgare att resa sig och rebellera.

Valah tar sig runt genom att använda sin graffiti för att elegant glida på räls medan hon kedjar hopp, dashar och glid. Hon verkar även ha sin egen drönare för att sväva över stadsskiktet. Hög hastighetsplattformsspel är namnet på spelet, och att hålla en smidig flödesstatus skickar henne in i Defacer-läge, vilket förvandlar världen till en drömsk animerad version av sig själv. Även om trailern inte visar upp spel, visar den Valah spraya färg för att förstöra B Corps robotminioner. Du kommer också kunna skapa graffiti med en rad färg- och kosmetiska verktyg. Kolla in skärmdumparna nedan för en inblick i spelet RKGK.

RKGK är Wabisabi Games debuts titel och ser ut att följa i graffiti-doppade dystopiska framtidsspår av spel som Jet Set Radio och Marc Ecko’s Getting Up (kommer du ihåg det?). Det kommer till PC senare i år.

RKGK är ett spännande spel som är inspirerat av anime och graffiti och som kommer att släppas senare i år. Spelet är en action-plattformsspel där spelaren kan utforska en färgstark värld fylld med graffiti och street art. I spelet spelar man som en urban konstnär som måste använda sina kunskaper i graffiti för att övervinna hinder och fiender och nå framgång.

RKGK erbjuder en unik spelupplevelse genom att kombinera anime-estetik med graffiti-konst och action-plattforms mekanik. Spelet tar spelaren med på en resa genom en levande och pulserande stadsmiljö där varje vägg kan vara en potentiell duk för ens kreativitet. Med en mix av snabba strider och klättringar i världen får spelaren möjlighet att utforska och skapa sin egen väg genom spelets värld.

Genom att kombinera element från anime, graffiti och action-plattformsgenren skapar RKGK en fräsch och spännande spelupplevelse för alla typer av spelare. Med en unik visuell stil och en medryckande soundtrack lovar spelet att locka spelare från hela världen. RKGK kommer säkerligen att vara ett måste för alla som älskar anime, street art och actionspel.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/2024/04/12/rkgk-is-an-anime-inspired-graffiti-action-platformer-coming-this-year

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top