Super R-Type och två exklusiva japanska SNES-spel ansluter sig till Nintendo Switch Online idag.

Nintendo Switch Online’s Super Nintendo-katalog är tre spel större idag tack vare tilläggen av Super R-Type, Wrecking Crew ’98 och Amazing Hebereke.

Super R-Type är en sidscrollande science fiction-skjutare lanserad 1991, och är i stort sett en förbättrad port av arkadspelet R-Type II. Spelet inkluderar element från det spelet samtidigt som det har nya banor och fiender.

Wrecking Crew ’98 är den enbart i Japan släppta uppföljaren till NES-klassikern Wrecking Crew. Först släppt 1998 till Nintendo Power’s nedladdningstjänst innan spelet fick sin egen kassett, detta markerar spelets första släpp i Väst.

Amazing Hebereke är ett slagsmålsspel från 1994 av Sunsoft där upp till fyra spelare kämpar för att knuffa ut varandra. Spelet är en spin-off av Hebereke-serien (känd här som Uforia: The Saga, vars efterlängtade uppföljare nyligen släppts).

Se till att kolla in vår kompletta databas med alla klassiska spel som finns tillgängliga på Nintendo Switch Online.

Idag, Nintendo Switch Online lägger till Super R-Type och två exklusiva japanska SNES-spel till sin samling. Super R-Type är en klassisk shoot ’em up-spel som först släpptes 1991 och är känd för sin utmanande gameplay och imponerande grafik. De två japanska exklusiva spelen är Demon’s Crest och Jewel Master, vilka tidigare inte var tillgängliga för västerländska spelare. Dessa spel kommer att ge Nintendo Switch Online-abonnenter en möjlighet att uppleva några mer sällsynta titlar från SNES-eran.

Super R-Type är ett spel där spelaren styr ett rymdskepp och måste kämpa sig genom olika fiender och hindren för att avancera till nästa nivå. Spelet erbjuder en utmanande och belönande upplevelse för fans av shoot ’em up-genren. Demon’s Crest är ett action-plattformsspel där spelaren tar rollen som demonen Firebrand och kämpar mot olika fiender för att återställa ordningen i världen. Jewel Master är ett pusselspel där spelaren måste matcha och kombinera olika juveler för att lösa olika pussel och klara av utmanande nivåer.

Med tillägget av Super R-Type och de två japanska exklusiva spelen Demon’s Crest och Jewel Master, Nintendo Switch Online ger sina abonnenter ännu fler spännande spel att njuta av. Dessa nya tillskott kommer säkerligen att tilltala både fans av retrospel och nya spelare som vill upptäcka sällsynta klassiker. Nintendo Switch Online fortsätter att expandera sitt bibliotek med spännande spel och ger spelare en chans att återuppleva gamla favoriter eller upptäcka nya pärlor från förr.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/2024/04/12/super-r-type-and-two-japanese-exclusive-snes-games-join-nintendo-switch-online-today

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top