Arcane Säsong 2: Ny teaser inför premiären

Netflix har släppt en ny trailer för säsong 2 av “Arcane”, den populära animerade serien som utspelar sig i League of Legends universum. Premiär är planerad till november och skaparna Christian Linke och Alex Yee bekräftar att den kommande säsongen blir seriens sista.

Säsong 2 är marknadsförd som “det sista kapitlet” och kommer att fokusera på Jinx attack mot Rådet, vilket kommer att vara mittpunkten för den eskalerande konflikten mellan Piltover och Zaun. Hailee Steinfeld (Vi) och Ella Purnell (Jinx) kommer återigen att spela sina roller i säsong 2. Medan “Arcane” kommer att avslutas, sa Christian Linke under en League of Legends-utvecklaruppdatering idag att det inte kommer att vara den sista animerade berättelsen baserad på franchisen.

“’Arcane’ är bara början på vår större berättarresa och samarbete med den underbara animationsstudion Fortiche,” sa Linke. “Ända sedan vi började arbeta med detta projekt hade vi en väldigt specifik avslutning i åtanke, vilket betyder att historien om ’Arcane’ avslutas med denna andra säsong. Men ’Arcane’ är bara den första av många berättelser som vi vill berätta i Runeterra.”

Du kan se den första teasern för “Arcane” säsong 2 här. För mer om League of Legends, kolla in vår ingående förhandsgranskning av 2XKO, franchisens kommande fightingspel.

Netflix har äntligen släppt en ny teaser trailer för den efterlängtade säsong 2 av den populära animerade serien “Arcane”, som kommer att vara den sista i serien. Planerad att ha premiär i november, kommer den kommande säsongen att fokusera på Jinx attack mot Rådet och den eskalerande konflikten mellan Piltover och Zaun. Stjärnor som Hailee Steinfeld och Ella Purnell återvänder för att ge sina röster till karaktärerna Vi och Jinx, vilket skapar spänning och förväntan inför den avslutande säsongen.

Säsong 2 av “Arcane” marknadsförs som “det sista kapitlet” i serien, men enligt skaparna Christian Linke och Alex Yee, kommer det inte att vara det sista vi ser av League of Legends universum i animerad form. Linke har bekräftat att även om “Arcane” avslutas med säsong 2, är det bara början på en större berättarresa och samarbete med animationsstudion Fortiche. Med en mycket specifik avslutning i åtanke för säsongen, kommer fans att få se ett episkt slut på berättelsen om Piltover och Zaun.

Teasern för “Arcane” säsong 2 ger en glimt av den spänning och det drama som väntar tittarna när serien återvänder. För de som längtar efter mer från League of Legends-universumet är det uppmuntrande att veta att det finns fler animerade berättelser som planeras för framtiden. Med säsongsavslutningen på horisonten kommer fans att njuta av den sista resan genom Runeterra när “Arcane” når sitt episka slut i november.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top