Få din första titt på Dragon Age: The Veilguard:s realtidsstrid i första speltrailern.

Utvecklaren BioWare har släppt den första officiella gameplay-trailern för sitt kommande RPG, Dragon Age: The Veilguard. Med över 20 minuter av spelupplevelse är detta första titt på spelets actionstrid, den magiska staden Minrathous, spelarkaraktären Rook, några av de följeslagare som följer med Rooks resa, hur dialogval fungerar och mycket mer.

I gameplay-trailern, som börjar i Minrathous, ser vi återkommande fansfavoriter Varric Tethras och Lace Harding bredvid nykomlingen Neve Gallus, en privat detektivmagiker, och Rook. Solas, den en gång allierade magikern som blev fiende i slutet av Dragon Age: Inquisition’s Trespasser DLC, försöker förstöra Slöjan, en barriär mellan den magiska Fade och kontinenten Thedas. Vårt team, troligtvis inte riktigt Veilguard ännu, försöker stoppa honom.

Se själv i den officiella gameplay-trailern för Dragon Age: The Veilguard nedan:

[YouTube-embed]

På bara 20 minuter är denna gameplay-avslöjande en försmak på vad som komma ska i det slutgiltiga spelet när det släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC i höst. Dragon Age: The Veilguard är dock Game Informers nästa omslagsberättelse, och i det senaste numret kan du få en exklusiv och djupgående titt på vad som händer i spelet tillsammans med nya detaljer om den omfattande karaktärsskaparen, spelets huvudplats, actionstriden och mycket mer.

Se till att prenumerera här för att säkerställa att vårt nummer om Dragon Age: The Veilguard når din brevlåda. Och håll ett öga på Game Informers Dragon Age: The Veilguard täckningscentrum för kommande artiklar om spelet med exklusiva detaljer, intervjuer, videofunktioner och mycket mer.

För mer information om spelet, kolla in den senaste Dragon Age: The Veilguard-trailern som presenterar spelets ensemble, och läs sedan om hur namnet ändrades från Dreadwolf till The Veilguard.

Vad tycker du om denna gameplay-avslöjande för Dragon Age: The Veilguard? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Utvecklaren BioWare har äntligen släppt den efterlängtade första gameplay-trailern för det kommande RPG-spelet Dragon Age: The Veilguard. Med en spännande titt på spelets realtidsstrid, presentation av den mystiska staden Minrathous, introduktion av spelarkaraktären Rook och hennes följeslagare, samt en inblick i dialogval och interaktioner, ger trailern fansen en försmak av vad som komma skall.

I trailern får vi återse bekanta ansikten som Varric Tethras och Lace Harding, tillsammans med nya karaktärer som Neve Gallus och den förråda magikern Solas. Spelet följer Rooks team i deras strävan att stoppa Solas från att förstöra Slöjan, en viktig barriär mellan den magiska Fade och Thedas kontinenten. Med spännande strider och intensiva intriger lovar Dragon Age: The Veilguard att erbjuda både återkommande och nya spelare en uppslukande spelupplevelse.

Med lanseringen planerad till hösten på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC, är Dragon Age: The Veilguard redan på allas läppar. För att få en djupare inblick i spelet och dess utveckling, kan fansen se fram emot Game Informers kommande täckning av spelet, med nya detaljer om karaktärsskapande, stridssystemet och mycket mer. Håll utkik efter fler uppdateringar och exklusiva artiklar om Dragon Age: The Veilguard på Game Informers hemsida för att hålla dig uppdaterad om allt som rör detta efterlängtade spel.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top