Spider-Man 2 Får Spider-Verse Kostym.

Marvel’s Spider-Man 2 får en uppdatering den 18 juni som “tar itu med viss återkoppling från communityn och lägger till stabilitetsförbättringar i spelet,” men den mer spännande detaljen är tillsatsen av åtta nya dräkter, varav en är inspirerad av Spider-Verse-filmerna.

En dräkt inspirerad av Peter B. Parkers utseende kommer att finnas tillgänglig för Peter Parker, som syns nedan, även om den saknar hans karakteristiska mage. De andra sju dräkterna, som kan ses på PlayStation’s blogg, har skapats av gästdesigners KidSuper, Vini Jr, Lando Norris och Rina Sawayama. Det finns också ett par dräkter som refererar till specifik Spider-Man-lore, samt en ny Miles Morales-dräkt (syns ovan) som “påminner om klassiska tecknade serier och serietidningar från förr.”

För mer om vävsklingerns senaste speläventyr kan du läsa Game Informers recension av Marvel’s Spider-Man 2 här.

Den 18 juni kommer Marvel’s Spider-Man 2 att få en uppdatering som inte bara fokuserar på att ta itu med communityns feedback och förbättra spelets stabilitet, utan också addera åtta nya dräkter till spelaren. En av dessa dräkter är inspirerad av den populära Spider-Verse-filmen, vilket garanterat kommer att vara en favorit bland fans av serien. En av de nya dräkterna är baserad på Peter B. Parkers utseende, och även om den saknar hans karakteristiska mage, kommer den säkerligen att ge spelare en känsla av att vara en del av Spider-Verse-världen.

Utöver Peter B. Parkers dräkt kommer spelarna att kunna välja mellan sju andra unika dräkter som skapats av gästdesigners som KidSuper, Vini Jr, Lando Norris och Rina Sawayama. Med referenser till specifik Spider-Man-lore och till och med en ny Miles Morales-dräkt som hämtar inspiration från tidigare tecknade serier och serietidningar, kommer spelarna att ha många spännande alternativ att välja mellan. Denna uppdatering kommer definitivt att ge en ny dimension till spelupplevelsen och locka tillbaka både nya och gamla spelare till Marvel’s Spider-Man 2.

För de som vill läsa mer om Marvel’s Spider-Man 2 och dess senaste uppdatering, rekommenderas det att läsa Game Informers recension av spelet för en djupare inblick i spelets värld och funktioner. Med den kommande tillägget av Spider-Verse-dräkten och de andra spännande alternativen, kommer spelarna säkerligen att ha en fantastisk tid med att utforska och delta i äventyren som Spider-Man-universumet har att erbjuda.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top