Största Sommar Spel Showerna: Sammanfattning

E3 är inte längre, men istället har en ny sommarvideospelsmässa dykt upp. Det är Summer Game Fest… och vänner? Geoff Keighleys show har blivit en slags ankar för hela evenemanget, men det händer mycket annat i närheten. Oavsett vad vi vill kalla det har det skapat mycket innehåll för vår webbplats (och de kommande utgåvorna av tidningen) och nedan hittar du en nästan komplett lista över allt vi skrev den här helgen. Njut!

ROUND-UPS

PREVIEWS

Summer Game Fest 2024 och dess närstående shower har varit fulla av spännande och innovativa spelannonseringar. Vid Day of the Devs SGF Edition kunde vi se allt från mutantgiraffer till intima romantiska äventyr och handritad spionverksamhet, vilket visar på den lovande framtid som väntar indiespelutrymmet. Vid Summer Devolver Direct Presentation presenterades bland annat Heart Machines nya spel och en roguelite från skaparen av Dead Cells, vilket visar på bredden och variationen av spel som kommer att vara tillgängliga för spelare framöver.

För de som föredrar mysiga och avslappnande spel, visade Wholesome Direct 2024 upp 13 spel som definitivt bör hållas under uppsikt. Spelen som presenterades på denna evenemang visar på den oändliga kreativiteten och mångfalden inom spelutvecklingen. Vid previewing av Assassin’s Creed Shadows fick vi se en exklusiv demo av det kommande spelet, medan en rundvandring hos Treyarch för att lära oss om förändringarna som kommer att göras i det nya Call of Duty: Black Ops-spelet visade på spännande nyheter för fans av serien.

Under Summer Game Fest har spelentusiaster också kunnat provspela Marvel Rivals, en hjälte-inspirerad skjutspel som lockar till sig fans av Overwatch. Metaphor: ReFantazio, det senaste spelet från utvecklarna bakom Persona-franchisen, gav spelare en glimt av en ny fantasivärld att utforska. Med så många spännande spel och nyheter som har blivit presenterade under festivalen, ser framtiden ljus ut för spelindustrin och dess fans.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top