Visions Of Mana Släpptes I Augusti

Square Enix har meddelat att Visions of Mana lanseras den 29 augusti för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Det gjorde man med en ny Visions of Mana trailer som pågår i nästan fyra minuter och innehåller mycket gameplay och detaljer om det kommande RPG-spelet.

För de som inte är bekanta med det är Visions of Mana det första nya huvudspelet i franchisen på 15 år. Under sina 30 år som franchise har det funnits 17 spel, även om det som nu är Mana-serien idag faktiskt började som Final Fantasy Adventure 1991.

I trailern får vi en titt på de fem spelbara karaktärerna, inklusive Soul Guard Val (röstad av Stephen Fu), Oracle of Wind Careena (röstad av Rachel Rial), Radiant Sword Morley (röstad av Kaiji Tang), Queen of the Deep Palamena (röstad av Vanessa Lemonides) och Woodland Custodian Julei (röstad av Amber Aviles). Spelare kan byta ut dessa karaktärer för att skapa trepersoners grupper och kan ändra varje karaktärs klass för att stämma överens med olika element. De kommer dock inte vara ensamma, då icke-spelarkamrater kan hjälpa spelarens grupp i strid, enligt trailern.

Standardutgåvan av Visions of Mana kommer att kosta 59,99 dollar, men det finns en samlarutgåva för 199,99 dollar som inkluderar en Ramcoh-gosedjurs, Art of Mana specialnummer, en Visions of Mana original soundtracket samlares utgåva specialask, och naturligtvis det fysiska spelet. Dock säger Square Enix att PlayStation 4 standard- och samlarutgåvan inte kommer att vara tillgängliga i USA.

Visions of Mana släpps för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC den 29 augusti.

För mer om spelet, titta på Visions of Mana reveal trailer, och sedan kolla in denna gameplay trailer från tidigare i år.

Kommer du att spela Visions of Mana i augusti? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Visions of Mana, det efterlängtade RPG-spelet från Square Enix, har äntligen fått ett releasedatum! Spelet kommer att släppas den 29 augusti för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. En ny trailer har släppts som ger oss en nästan fyra minuter lång titt på spelets gameplay och karaktärer.

För de som inte är bekanta med Mana-serien, är detta det första nya huvudspelet på 15 år. Serien har en lång historia med 17 spel under sina 30 år, och började faktiskt som “Final Fantasy Adventure” tillbaka år 1991. I den senaste trailern får vi träffa de fem spelbara karaktärerna och se hur spelare kan byta mellan dem för att skapa olika grupper och klasser.

För de mest hängivna fansen finns det en samlarutgåva av spelet tillgänglig för $199,99. Denna specialutgåva inkluderar en gosedjurs, ett specialnummer från Art of Mana, en samlares utgåva specialask med spelets originalsoundtrack, och självklart det fysiska spelet. Tyvärr kommer PlayStation 4-utgåvorna inte att vara tillgängliga i USA. Så för alla RPG-älskare där ute, markera den 29 augusti i kalendern för att kunna utforska Visions of Mana på din favoritplattform!

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top