Netflix meddelar Minecraft animerad serie.

Netflix har meddelat ett samarbete med Mojang Studios för att skapa en ny animerad serie baserad på Minecraft. Nyheten kommer som en del av firandet av Minecrafts 15-årsjubileum.

WildBrain, studion bakom andra Netflix-serier som Sonic Prime, Ninjago: Dragons Rising och Carmen Sandiego, utvecklar denna CG-animerade Minecraft-serie. Handlingen är obefintlig, men ett pressmeddelande uppger att serien kommer att “visa världen av Minecraft i en ny belysning” och innehålla en originalberättelse med nya karaktärer.

Detta kommer inte vara den enda skärmanpassningen av det bästsäljande tv-spelet genom tiderna. En live-action Minecraft-film är för närvarande under produktion, med Jack Black bekräftad att spela Steve.

Minecraft-showen, oavsett vilket namn den får, har ingen premiärdatum. I väntan på detta, se till att kolla in de andra tv-spelsanpassningarna som Netflix har på gång, inklusive den första teasern för Säsong 4 av The Witcher (nu med Liam Hemsworth), den första trailern för Arcane Säsong 2, och första titt på den animerade Tomb Raider: The Legend of Lara Croft med Hayley Atwell.

Netflix har nyligen meddelat ett spännande samarbete med Mojang Studios för att skapa en helt ny animerad serie baserad på det populära spelet Minecraft. Denna nyhet kommer som en del av firandet av Minecrafts 15-årsjubileum och lovar att ge fansen en unik inblick i Minecraft-världen.

WildBrain, studion bakom andra framgångsrika Netflix-serier som Sonic Prime och Ninjago: Dragons Rising, är ansvarig för att utveckla denna CG-animerade Minecraft-serie. Handlingen är ännu okänd, men pressmeddelandet lovar att serien kommer att presentera Minecraft-världen på ett nytt sätt och inkludera en originell berättelse med nya karaktärer som kommer att fascinera både gamla och nya fans.

Det är spännande att se att Minecraft får ännu mer skärmanpassningar, med en live-action-film i produktion där Jack Black är bekräftad att spela Steve. Förväntningarna är höga inför den kommande Minecraft-serien, även om det ännu inte finns något premiärdatum fastställt. I väntan på detta kan fansen se fram emot andra tv-spelsanpassningar som Netflix har på gång, inklusive The Witcher säsong 4 med Liam Hemsworth och den animerade Tomb Raider-serien med Hayley Atwell.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top