Ett spännande gameplay-trailer släppt för Infinite Nikki.

Om du inte har följt med i Infinity Nikki är det lika charmigt, vackert och ambitiöst. Det öppna världsspelet är den senaste delen i Nikki-serien av mode spel, som är mycket populära i Asien, och västerlänningar får sin största exponering för det ännu med detta charmiga äventyr.

Spelet utspelar sig på den magiska kontinenten Miraland, och Nikki måste rädda den. Hennes främsta kraft är “stilning”, vilket innebär att hon kan byta kläder från olika nationer, vilket gör det möjligt för henne att anta unika förmågor. Till exempel kan en outfit låta henne sväva medan en annan renar förvridna varelser från demonisk energi. Trailern visar en outfit som låter spelarna framkalla en gigantisk blomma för att glida genom luften. En annan förmåga krymper henne till storleken av hennes lilla följeslagare, Momo, för att komma åt trånga områden och andra platser.

Ju fler outfits du samlar, desto fler förmågor har Nikki att lösa pussel och övervinna plattformshinder. Trots det “rädda världen” -premiset, marknadsförs Infinity Nikki som ett avslappnande äventyr. Du kan även fånga insekter, fiska och samla resurser för att skapa nya outfits, bland andra aktiviteter.

Infinity Nikki ser vilt ut, och fans kan få sin första smak av det i en betatest som äger rum under Q3 i år. Spelet kommer till PC och PlayStation 5 men har ännu ingen releasedatum.

Det öppna världsspelet Infinity Nikki kommer ge spelarna en unik upplevelse fylld med charmerande äventyr och en spelvärld full av möjligheter. Spelet är den senaste delen i den populära Nikki-serien av mode spel och tar spelarna med till den magiska kontinenten Miraland, där Nikki måste rädda världen genom att använda sin unika “stilning” kraft. Genom att byta kläder från olika nationer kan Nikki anta olika förmågor och utforska en mängd olika möjligheter.

I gameplay trailern för Infinity Nikki visas olika outfits som ger Nikki fantastiska förmågor, såsom att kunna sväva genom luften och krympa till storleken av sin följeslagare Momo. Med varje ny outfit som spelarna samlar får Nikki nya och spännande förmågor som hon kan använda för att lösa pussel och övervinna hinder i spelets öppna värld. Spelet marknadsförs som ett avslappnande äventyr där spelarna även kan utforska olika aktiviteter såsom att fånga insekter, fiska och samla resurser för att skapa nya outfits.

Fans av Infinity Nikki kommer få chansen att testa spelet i en betatest som planeras att äga rum under det tredje kvartalet i år. Spelet kommer släppas till PC och PlayStation 5, men ett exakt releasedatum har ännu inte meddelats. Med en fängslande spelvärld och unika spelupplevelser väntar Infinity Nikki på att spelarna ska dyka in i detta charmiga och vackra äventyr fyllt med kreativitet och spelglädje.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top