Path of Exile 2 på PS5

Grinding Gear Games visade en ny gameplay trailer för Path of Exile 2 och avslöjade att den efterlängtade uppföljaren kommer att gå in i tidig åtkomst i slutet av 2024. Trailern meddelade också att spelet kommer att finnas tillgängligt på PS5.

Path of Exile 2 på konsol kommer att introducera soffkooperativ och stöd för cross-play och cross-progression. Trots att Sony inte har ett officiellt tidig åtkomstprogram kommer spelet att vara spelbart på plattformen när tidig åtkomst börjar på PC. Precis som det första spelet är Path of Exile 2 ett free-to-play action-RPG som först annonserades för några år sedan.

Grinding Gear Games har nyligen visat upp en ny, spännande gameplay trailer för Path of Exile 2 meddelade att spelet kommer att gå in i tidig åtkomst i slutet av 2024. Den efterlängtade uppföljaren kommer också att vara tillgänglig på PS5, vilket innebär att spelare kommer att kunna njuta av spelet på den nya generationens konsol. Detta är ett glädjande besked för fans av det första spelet som väntat länge på uppföljaren.

En av de mest spännande nyheterna är att Path of Exile 2 på konsol kommer att erbjuda soffkooperativ och stöd för cross-play och cross-progression. Det här betyder att spelare kommer att kunna spela tillsammans oavsett plattform och att deras framsteg kommer att följa dem oavsett var de spelar. Trots att Sony inte har ett officiellt tidig åtkomstprogram kommer Path of Exile 2 vara tillgängligt på PS5 när tidig åtkomst börjar på PC, vilket är en stor fördel för konsolspelare.

Som ett free-to-play action-RPG erbjuder Path of Exile 2 en spännande spelupplevelse som har fångat många spelares hjärtan sedan det första spelet lanserades för några år sedan. Med den nya tidig åtkomstperioden och möjligheten att spela på PS5 kommer uppföljaren att ge spelare möjligheten att utforska en helt ny värld full av faror och rikedomar. Det är definitivt ett spel att se fram emot för alla fans av genren.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top