Alien: Rogue Incursion VR Gameplay Avslöjades I Ny Trailer

Utvecklaren Survios har släppt en första titt på gameplay i sitt kommande VR-spel, Alien: Rogue Incursion, och det visar sig att utforska en tilsynelatande övergiven facilitet i VR ser lika skrämmande ut som man kan förvänta sig.

Trailern visades under dagens PlayStation State of Play då spelet kommer till PS VR2, men det kommer också till Meta Quest 3 och Steam (för andra PC VR-enheter) denna semester. I trailern får vi några glimtar av vissa Xenomorphs, det spårningsenhets som vi kommer att använda för att undvika dessa Xenomorphs, och en titt på några kapslar som tyder på att vi kanske kommer att kämpa mot flera.

Kolla själv in Alien: Rogue Incursion gameplay-trailern nedan:

I ett nytt PlayStation Blog-inlägg förklarar Survios Chief Product Officer TQ Jefferson att Alien: Rogue Incursion utvecklades från grunden i Unreal Engine 5. Jefferson delar också med sig av att denna “högspända shooter” uppmanar spelare att utforska en “överväxt facilitet på den ogästvänliga planeten Purdan”.

“Dynamisk spawn och bana med otaliga unika möjligheter, även vi kunde inte berätta exakt var och när varje Xenomorph kommer att slå till, än mindre vilka strategier den kan använda eller om den kommer att ta med sig några vänner,” läses det i blogginlägget. “Även om hjärtklappande strider är kärnan i Alien: Rogue Incursion, är att ta din pulsrifle och spränga dig ut ur varje situation inte alltid den bästa strategin.

“Ständigt jagade av oberäkneliga och påhittiga Xenomorphs, kommer spelare ofta att finna att kreativitet och en klar tanke är deras bästa vapen, särskilt när det handlar om att dra nytta av miljön till sin fördel.”

Alien: Rogue Incursion släpps till VR denna semester.

Ska du kolla in Alien: Rogue Incursion senare i år? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Utvecklaren Survios har nyligen släppt en spännande trailer som visar gameplay från deras kommande VR-spel, Alien: Rogue Incursion. Spelet tar spelarna med på en skrämmande resa genom en övergiven facilitet, där de måste navigera genom farliga Xenomorphs och överleva i en ogästvänlig miljö. Trailern, som visades under dagens PlayStation State of Play-evenemang, ger en första glimt av spelets spännande och nervkittlande atmosfär.

Alien: Rogue Incursion kommer att släppas till PS VR2, Meta Quest 3 och Steam senare i år. Spelet utvecklades från grunden i Unreal Engine 5 och lovar en högspänd och intensiv spelupplevelse för alla fans av Alien-franchisen. Enligt Survios Chief Product Officer TQ Jefferson kommer spelare att behöva vara både kreativa och strategiska för att överleva i spelets farliga miljöer och hantera de oberäkneliga Xenomorphs som lurar runt varje hörn.

Med dynamiska spawn och banor som erbjuder unika möjligheter för spelarna, kommer Alien: Rogue Incursion att utmana spelarna att använda miljön till sin fördel och tänka utanför lådan för att klara av alla faror som väntar. Spelet lovar en spännande och nervkittlande spelupplevelse, där spelarna måste vara på sin vakt och alltid vara beredda på det oväntade. Alien: Rogue Incursion förväntas släppas till VR-plattformarna senare i år, och det kommer säkerligen att bli ett måste för alla fans av skräck och action i VR-världen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top