Tills soluppgången på PS5 och PC i höst.

Until Dawn, det skräckäventyrsspelet från 2015 från Supermassive Games, kommer i remake-form till PlayStation 5 och PC i höst. Vi fick en ny trailer för det älskade spelet tillsammans med annonseringen under dagens State of Play-presentation.

I Until Dawn får du kontroll över åtta tonåringar/ungdomar som ger sig upp på ett berg för en rolig natt i en avlägsen stuga. På ett typiskt slasher-filmsätt finns det mycket mer än vad som möter ögat gällande stugan och dess omgivande område. Med stor tyngd på spelarens val använder Until Dawns narrativ ett system som kallas Butterfly Effect, där avgörande val du gör har konsekvenser som sträcker sig långt bortom det du omedelbart kan känna igen. Spelet har skådespelare som Rami Malek, Hayden Panettiere, Meaghan Martin och fler.

Ursprungligen annonserat som en fullständig remake av spelet, verkar trailer-materialet inte vara en betydande uppgradering visuellt sett, snarare mer i linje med branschens definition av en remaster. PlayStations officiella beskrivning säger att det har “ombyggts och förbättrats för PS5-konsoler och PC.” Utvecklat av Ballistic Moon, denna förbättrade version har även nya miljöer, samlarobjekt och omskurna narrativa sekvenser.

Vi älskade Until Dawn när det kom till PlayStation 4 2015, och gav det betyget 9 av 10. Sedan Until Dawns originalrelease har Supermassive släppt andra spel i genren, inklusive The Dark Pictures Anthology och The Quarry. Studion arbetar för närvarande på The Casting of Frank Stone, ett spel som utspelar sig i Dead by Daylight-universumet. Until Dawn kommer till PlayStation 5 och PC den här hösten.

Det populära skräckäventyrsspelet Until Dawn från 2015 är på väg till PlayStation 5 och PC i form av en remake som kommer att släppas i höst. Spelet följer åtta tonåringar/ungdomar som ger sig upp på ett berg för en natt i en avlägsen stuga. Med en spännande berättelse och stor vikt på spelarens val, använder spelet Butterfly Effect-systemet för att visa att varje val har konsekvenser som sträcker sig långt bortom det man kan föreställa sig.

Den nya trailern för spelet visar en förbättrad version av spelet, men det verkar inte vara en fullständig uppgradering visuellt sett. Trots detta har spelet blivit ombyggt och förbättrat för PS5 och PC och kommer att inkludera nya miljöer, samlarobjekt och omskurna narrativa sekvenser. Until Dawn, med skådespelare som Rami Malek och Hayden Panettiere, har en spännande handling som tar spelaren på en nervpirrande resa full av val och konsekvenser.

Efter att ha hyllats och fått höga betyg vid sin ursprungliga release år 2015, är det spännande att se detta kritikerrosade spel återvända till spelvärlden på nya plattformar. Med ett team av utvecklare som arbetar hårt för att leverera en uppdaterad version av spelet, kommer fans av skräck och äventyr att kunna njuta av Until Dawn på en ny nivå. Med sin spännande berättelse och spänningsfyllda atmosfär är det här ett spel som kommer att få spelare att tänka till och utforska konsekvenserna av sina val.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top