Senuas Saga: Hellblade II låst vid 30 FPS på Xbox Series X/S, enligt VFX-regissören

En ny omgång förhandsvisningar av Senua’s Saga: Hellblade II har släppts idag, vilket är hur vi fick reda på att Ninja Theory-medgrundare och Hellblade-regissör-författare Anteem Antoniades inte längre är på studion. Det är också hur vi fick reda på att spelet kommer att köras med 30 FPS på Xbox Series X/S.

I en intervju med den tyska tidningen GamePro bekräftade Hellblade II:s visuella effekterchef Mark Slater-Tunstill att spelet kommer att köras med 30 FPS tillsammans med dynamisk skalning på Xbox Series X/S, enligt Wccftech. Slater-Tunstill berättade för GamePro att 30 FPS är meningsfullt med spelets mer filmiska natur. Men om du är ute efter högre bildfrekvenser kan en kraftfullare PC troligen åstadkomma det.

Oavsett antalet bildfrekvenser kommer Hellblade II säkerligen att vara visuellt imponerande. Utvecklad i Epic Games Unreal Engine 5, berättade Ninja Theory för Polygon att denna motor har möjliggjort spelets mer realistiska natur, tack vare dess Nanite geometrisystem och eftersom “omloppstiden mellan scanningen av objektet och placeringen i nivån är drastiskt förkortad, och du kan lägga den tiden på att finslipa.” Se till att läsa Polygons fullständiga Hellblade II-förhandsvisning för mer detaljer om vad du kan förvänta dig visuellt från detta spel.

Hellblade II släpps till Xbox Series X/S och PC den 21 maj.

För mer, se den senaste Hellblade II-trailern här, och läs sedan om Hellblade II:s fotoläge och vad du kan förvänta dig vid lansering. Efter det, se denna Hellblade II-speltrailer.

[Source: Wccftech via GamePro]

Spelar du Hellblade II på Xbox Series X/S eller PC? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Enligt en artikel på Xbox Wire kommer Senua’s Saga: Hellblade II vara låst till 30 fps på Xbox Series X/S. Detta avslöjades av spelets visuella effektdirektör under en intervju. Trots att Xbox Series X/S har kapacitet att köra spel i högre fps, har utvecklarna valt att begränsa spelet till 30 fps för att säkerställa en stabil och konsekvent spelupplevelse. Detta beslut har mötts med blandade reaktioner från spelare, men utvecklarna hävdar att det är nödvändigt för att uppnå den önskade visuella kvaliteten och atmosfären i spelet. Senua’s Saga: Hellblade II förväntas släppas senare i år och erbjuder spelare en ny äventyrsresa med den starka och komplexa huvudkaraktären Senua.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/04/senuas-saga-hellblade-ii-locked-to-30-fps-on-xbox-series-xs-according-to-vfx

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top