Stellar Blade Director avslöjar nytt Game Plus-läge, säger inga mikrotransaktioner med ett undantag.

Stellar Blade regissören Kim Hyung Tae har meddelat att utvecklaren ShiftUps kommande actionspel, Stellar Blade, kommer att få en New Game+ läge någon gång efter lanseringen. Dessutom säger Tae att det inte kommer att finnas några mikrotransaktioner i spelet, förutom ett teoretiskt undantag.

Denna nyhet kommer från en ny intervju med den koreanska publikationen Ruliweb, där Tae förklarade att medan Stellar Blade kommer att ha ett New Game+ läge vid någon punkt, kommer det inte vara tillgängligt vid lanseringen, enligt översättning av Genki_JPN på Twitter. Tae berättade också för Ruliweb att spelare inte bör förvänta sig några mikrotransaktioner i Stellar Blade, men noterar att ett undantag skulle kunna vara betalda samarbeten med en annan företags IP.

“Vi vill göra det klart att Stellar Blade inte kommer att kräva några ytterligare utgifter som spelare inte är medvetna om utöver vad de har betalat för paketet,” sa Tae till Ruliweb. “Det enda undantaget är om vi skapar samarbetskostymer med en annan företags IP; dessa kan säljas mot en avgift. Dessutom finns det ingen New Game+ i lanseringsversionen, så se fram emot att det kommer att uppdateras mycket snart.”

Eftersom inga samarbeten har annonserats vid denna punkt, kollar troligtvis Tae bara av baserna för hypotetiska samarbeten som ShiftUp kanske förföljer eller inte. I vilket fall som helst, med tanke på populariteten hos ShiftUps spel Goddess of Victory: NIKKE på mobila enheter, är det möjligt att vi ser ett internt samarbete mellan dessa två egenskaper.

Stellar Blade är ett actionspel som lanseras exklusivt på PlayStation 5 den 26 april. Det annonserades 2021 som Project EVE. Det finns en demo för Stellar Blade tillgänglig på PSN som du kan ladda ner nu om du är nyfiken på hur spelet fungerar.

För mer information, läs Game Informers Stellar Blade-funktion för detaljer bakom kulisserna och nya insikter från Tae.

[Källa: Ruliweb]

Är du spänd på Stellar Blade? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Speldirektören för Stellar Blade avslöjade nyligen att spelet kommer att inkludera en “New Game Plus” -läge. I denna läge kommer spelare att kunna spela om spelet och uppleva det med nya utmaningar och ökad svårighetsgrad. Det kommer också att finnas en specifik undantag när det gäller mikrotransaktioner, där direktören sade att spelet inte kommer att ha några mikrotransaktioner förutom en viss variant. Detta visar på ett engagemang från utvecklarna att ge spelarna en rättvis och rolig spelupplevelse utan att behöva spendera extra pengar. Det kommer förmodligen att vara spännande för fans av spelet att få reda på mer om denna nya funktion och hur den kommer att påverka deras spelupplevelse.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/04/stellar-blade-director-reveals-new-game-plus-mode-says-no-microtransactions-with

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top