Avatar: The Last Airbender-skinnen är nu tillgängliga i Fortnite.

Efter att Korra från kända The Legend of Korra gjorde sin debut i Fortnite den här säsongen, har hennes föregångare nu anslutit sig till henne. Aang, Katara, Zuko och Toph från Avatar: The Last Airbender landar i Fortnite den här veckan.

Katara, Zuko och Toph finns tillgängliga för köp nu. Dessa tillägg sammanfaller med evenemanget Avatar: Elements som börjar fredag den 12 april kl 15:00.

Även om Aang inte syns helt i trailern, kommer han att bli tillgänglig som en del av evenemangspasset (tack, Forbes) där han och Toph ser lite längre ut än de gör i showen (förmodligen för att passa spelets hitboxes). Aang kommer också med en separat Avatar State-skin.

Om du inte har hunnit med Fortnite Kapitel 5: Säsong 2, här är en fullständig uppdelning av allt som säsongen innebär.

Nu kan fans av TV-serien “Avatar: The Last Airbender” glädja sig åt att spela med sina favoritkaraktärer i det populära spelet Fortnite. En ny uppdatering har gjort det möjligt för spelare att köpa skins och andra kosmetiska föremål baserade på serien. Dessa inkluderar karaktärer som Aang, Katara, Zuko och Sokka. Spelarna kan nu anpassa sina avatarer i spelet och delta i strider med sina favoritalenkännande figurer. Detta har skapat stor glädje bland fans av både Fortnite och “Avatar: The Last Airbender” och förväntas locka ännu fler spelare till spelet. Med denna nya tillägg har Fortnite visat sitt engagemang för att erbjuda spelare en unik och underhållande spelupplevelse.

I tillägg på det så verkar det som att nästa säsong av fortnite; säsong 3 av 5:e kapitlet kommer att släppas i slutet av MAJ, närmare bestämt 24/5.

Läs mer här: https://www.fortnite.com/news/use-techniques-from-avatar-the-last-airbender-in-fortnite-brs-elements (engelska)

Relaterad post: Teaser om nästa Fortnite crossover (Star Wars)

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top