Super Mario Party Jamboree Avslöjad

Nintendo har meddelat den senaste delen av Mario Party-serien. Super Mario Party Jamboree är en helt ny entré i franchisen, men det verkar som att huvudidén i spelet förblir mestadels intakt, med några märkbara tillägg.

Reveal-trailern visar Mario och hans vänner som anländer till en liten arkipelag av öar som utgör ett massivt semesterort. Över de många spelborden kan spelare stöta på 110 olika minispel.

Jamboree inkluderar fem nya spelbräden – Mega Wiggler’s Tree Party, King Bowser’s Keep, Roll ’em Raceway, Goomba Lagoon, och Rainbow Galleria – samt återvändande brädor från tidigare spel, inklusive Mario’s Rainbow Castle (Från Mario Party) och Western Land (från Mario Party 2). Vi fick se lite hur spelbrädorna spelas ut på några av dessa platser. Roll ’em Raceway inkluderar en turbo-tärning som låter spelarkarts zippar framåt upp till 40 platser med ett bra kast. I Goomba Lagoon, justerar en föränderlig tid vägen över brädan.

Det mest överraskande tillskottet är det nya Koopathlon spelläget, som tillåter upp till 20 spelare att hoppa in tillsammans online. De tidiga spelsekvenserna som erbjuds här påminner om andra online partispel som Fall Guys.

Nintendo marknadsför Jamboree som det största spelet i serien. Vi får se hur sant det är när spelet lanseras för Switch den 17 oktober.

Nintendo har nyligen avslöjat den senaste delen av Mario Party-serien, Super Mario Party Jamboree. Detta nya spel introducerar fem helt nya spelbrädor, inklusive Mega Wiggler’s Tree Party och King Bowser’s Keep, samt återvändande brädor från tidigare spel. Totalt kan spelare utforska 110 olika minispel över de olika spelborden.

En spännande ny funktion i Jamboree är det nya spelläget Koopathlon, som tillåter upp till 20 spelare att spela tillsammans online. Detta är ett stort steg för serien och öppnar upp för fler möjligheter att spela med vänner och andra spelare runt om i världen. Dessutom erbjuder spelet en rad olika spelbräden och spelupplevelser som är unika för Super Mario Party Jamboree.

Nintendo lyfter fram Jamboree som det största spelet i serien hittills och det är tydligt att de har lagt ner mycket tid och energi på att göra detta till en minnesvärd upplevelse för fansen. Med en mängd nya spelbrädor, minispel och online-möjligheter ser det ut att bli en riktigt rolig och underhållande upplevelse. Super Mario Party Jamboree lanseras för Switch den 17 oktober, så vi får snart se om det lever upp till förväntningarna och blir ett måste för alla Mario Party-fans.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top