Tre nya Xbox Series X/S-konsoler kommer detta höstlovet.

Xbox Games Showcase avslöjade tre nya modeller av Series X/S konsoler som kommer denna helg. De inkluderar två helt digitala modeller och en kraftfullare Series X.

Om du föredrar digital gaming är de nya All-Digital Series X och Series S konsolerna för dig. Båda kommer i “robot white” och har en 1TB SSD. Series S är i princip en vit version av den svarta 1TB Series S som avslöjades förra året. Den tredje konsolen är en specialutgåva “galaxy black” Series X som har en 2 TB SSD (och inkluderar en skivläsare) tillsammans med en grönon-accenterad kontroll.

Här är priserna:

All-Digital Xbox Series S (1TB) – $349.99

All-Digital Xbox Series X (1TB) – $449.99

Special Edition Xbox Series X (2TB) – $599.99

Under den senaste Xbox Games Showcase avslöjades tre nya modeller av Series X/S konsoler som kommer att släppas under årets julhandel. Dessa tre modeller inkluderar två helt digitala varianter och en kraftfullare Series X. För de som föredrar att spela digitala spel kommer de nya All-Digital Series X och Series S konsolerna vara det perfekta valet. Båda kommer i en modern “robot-white” design och har en imponerande 1TB SSD för lagring av spel och appar.

Den tredje konsolen som presenterades är en specialutgåva av Series X i en elegant “galaxy black” design. Denna enhet kommer med en imponerande 2TB SSD och inkluderar en skivläsare för de som fortfarande vill spela fysiska spel. För de som är intresserade av att uppgradera till en mer kraftfull konsol kommer priset för den specialutgåvan att ligga på $599.99, medan de digitala modellerna kommer att kosta $349.99 för Series S och $449.99 för Series X. Med dessa prisvänliga alternativ kommer spelentusiaster att ha ett urval av konsoler att välja mellan för den bästa spelupplevelsen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top