Gears Of War: E-Day – Förspel till första spelet

Xbox har avslöjat Gears of War: E-Day, och det är en förhistorisk “ursprungshistoria” som utspelar sig 14 år innan den allra första Gears of War-spelet. Avslöjad under dagens Xbox Games Showcase, E-Day stjärnor favorithjälten Marcus Fenix och ger spelarna möjlighet att uppleva skräcken av den ökända Emergence Day.

I trailern, som innehåller en orkesterremix av Gary Jules ‘Mad World (samma Mad World från Gears of War lanseringstrailern), ser vi Marcus och återvändande hjälten Dom Santiago stå öga mot öga med Locust Horde. Och även om vi känner till Locust Horde ganska bra, verkar det vara Marcus och Doms första strid med dessa ökända fiender.

“Upplev den brutala skräcken av Emergence Day genom Marcus Fenix ​​ögon i ursprungshistorien av en av spelvärldens mest hyllade sagor,” beskrivningen av trailern läser. “Fjorton år före Gears of War återvänder krigshjältarna Marcus Fenix och Dom Santiago hem för att möta en ny mardröm: Locust Horde. Dessa underjordiska monster, groteska och obevekliga, bryter sig uppifrån, belägrar själva mänskligheten.”

Xbox säger att E-Day har utvecklats från grunden med Unreal Engine 5 och lovar att leverera “en oöverträffad grafisk fidelitet.”

Det finns ännu ingen släppdag eller fönster för E-Day.

Är du exalterad över Gears of War: E-Day? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Xbox har nyligen avslöjat Gears of War: E-Day, en spännande förhistoria som utspelar sig 14 år före det ursprungliga Gears of War-spelet. I denna nya berättelse får spelarna chansen att följa favorithjälten Marcus Fenix och återvändande hjälten Dom Santiago när de möter den fruktade Locust Horde för första gången. Trailern för spelet visar de två hjältarna som ställs mot de groteska och obevekliga fienderna och lovar en skräckinjagande upplevelse för spelarna.

I trailer av Gears of War: E-Day ser vi Marcus och Dom konfronteras med Locust Horde, och trots att vi redan är bekanta med dessa fiender från tidigare spel verkar det som om det här är deras allra första strid mot dem. Beskrivningen av trailern lyfter fram att spelarna kommer att få uppleva den brutala skräcken av Emergence Day genom Marcus Fenix ​​ögon och att spelet ger en djupdykning i en av spelvärldens mest ikoniska berättelser. Med den överväldigande grafiska fideliteten som lovas genom Unreal Engine 5 kan spelarna verkligen förvänta sig en visuell fest.

Även om det ännu inte finns någon fastställd släppdag för Gears of War: E-Day, har fansen redan börjat uttrycka sin entusiasm över det spännande nya kapitlet i Gears of War-sagan. Med Marcus Fenix ​​i huvudrollen och löftet om en ny och intensiv upplevelse har detta spel potentialen att bli en riktig storsäljare. Vi ser fram emot att följa utvecklingen och se vad det här nya äventyret kommer att erbjuda för fansen av serien.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top