Wuchang: Fallen Feathers – Action RPG i Kina under Ming-dynastin

Idag avslöjade Xbox Games Showcase Wuchang: Fallen Feathers, ett nytt actionspel av kinesiska utvecklaren Leenzee Games som kommer nästa år. Premiärtrailern introducerar oss för Bai Wuchang, en kvinnlig piratkrigare förbannad med demoniskt blod i hennes ådror.

Bais tillstånd visas mest tydligt i hennes fjädrade vänstra arm. Spelet utspelar sig under Kinas Ming-dynasti och beskrivs som ett Souls-liknande action-RPG i en förbannad värld. Trailern visar spelets imponerande action när Bai möter olika övernaturliga hot.

En sammanfattning säger att spelet erbjuder “en utmanande stridsupplevelse med flera vapenkategorier och Ornithropy-magi. Utforska sammanlänkade miljöer, stöta på historiska figurer och fatta beslut som kommer att forma ödet för Shu.” Intressant nog står det i beskrivningen att Bai är förbannad med Ornithropy, vilket antyder att hon kan få vingar för att flyga. Med tanke på tidsperioden kommer Bai även att stöta på verkliga historiska figurer under sin resa.

Wuchang: Fallen Feathers kommer 2025 och kommer att lanseras dag ett på Xbox Game Pass.

Under Xbox Games Showcase avslöjades det senaste spelet från kinesiska utvecklaren Leenzee Games, Wuchang: Fallen Feathers. I detta actionspel följer vi Bai Wuchang, en kvinnlig piratkrigare som bär på en förbannelse med demoniskt blod. Bai är känd för sin fjädrade vänstra arm, vilket visar på det övernaturliga elementet i spelet. Handlingen utspelar sig under Kinas Ming-dynasti och lovar en spännande resa genom en förbannad värld.

Spelet beskrivs som ett Souls-liknande action-RPG med fokus på utmanande strider och en mängd olika vapenkategorier. Genom att utforska sammanlänkade miljöer kommer spelaren att möta historiska figurer och fatta beslut som påverkar Shus öde. En intressant twist är att Bai är förbannad med Ornithropy-magi, vilket antyder att hon kan få vingar och flyga i spelet. Detta tillsammans med möjligheten att interagera med verkliga historiska figurer ger en unik dynamik till spelet.

Wuchang: Fallen Feathers förväntas släppas 2025 och kommer att vara tillgängligt för Xbox Game Pass-prenumeranter från dag ett. Med en kombination av fantastiska strider, magiska krafter och historisk autenticitet ser spelet ut att erbjuda en unik och spännande upplevelse för fans av action-RPG-genren. Med sin unika setting under Ming-dynastin och en karismatisk huvudkaraktär i form av Bai Wuchang ser detta ut att bli ett spel som verkligen sticker ut i mängden.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top