Vampire Survivors kommer att få Contra DLC nästa månad, PS5 släpp denna sommar.

Utvecklaren Poncle har avslöjat att Vampire Survivors äntligen kommer att släppas till PlayStation 5 och PlayStation 4 i sommar. Innan dess kommer Vampire Survivors att korsas med Contra i Operation Guns, ett nytt DLC med karaktärer, vapen och mer från serien, den 9 maj.

Detta avslöjades under dagens Triple-i Initiative Showcase med en ny trailer som visar hur Contra i Vampire Survivors ser ut, och kanske inte helt överraskande ser det fantastiskt ut. Denna trailer avslöjar också att PlayStation-spelare kommer att kunna spela Vampire Survivors i sommar. Spelet är redan tillgängligt på Xbox, Switch, PC och mobila enheter.

Kolla in Vampire Survivors: Operation Guns och PlayStation-avslöjelse-trailern själv nedan:

Som du kan se, ser Operation Guns ut som en spännande tillskott av vapen, karaktärer, fiender och mer till Vampire Survivors. Och det är precis runt hörnet, det släpps till spelet på Xbox, PC och Switch den 9 maj. Det kommer antagligen att vara tillgängligt från början när Vampire Survivors släpps till PlayStation-plattformarna senare i sommar.

Under tiden kan du läsa Game Informers recension av Vampire Survivors.

Är du exalterad för Vampire Survivors Contra DLC? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Vampire Survivors får en spännande uppdatering nästa månad i form av Contra DLC. Detta populära spel har redan fångat spelares uppmärksamhet och med den nya DLC:n kommer ännu mer action och utmaningar att vänta. Det är ett spännande tillskott som kommer att locka spelare att återvända till spelet för att utforska allt det har att erbjuda.

Förutom den kommande DLC:n är det även spännande nyheter att vänta för PS5-ägare. Enligt rapporter kommer Vampire Survivors att släppas på den senaste konsolen i sommar. Detta innebär att spelare kommer att kunna njuta av spelets spännande gameplay och imponerande grafik på den nya generationens konsol. Det är definitivt en god nyhet för alla som älskar att spela spel på PS5.

Med både den efterlängtade Contra DLC:n och den kommande releasen på PS5 är Vampire Survivors definitivt ett spel som håller spelare engagerade och ivriga på vad som kommer härnäst. Med sin unika spelupplevelse och spännande nyheter fortsätter spelet att locka nya och gamla spelare in i sitt vampyriska universum. Det är en tid full av möjligheter för alla fans av spelet att njuta och utforska allt som Vampire Survivors har att erbjuda.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/10/vampire-survivors-is-getting-contra-dlc-next-month-ps5-release-this-summer

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top