2K kommer avslöja nästa iteration av en av sina ‘största och mest älskade franchiser’ vid SGF.

2K kommer att avslöja nästa iteration av en av sina största spelserier på Summer Game Fest. Fans online spekulerar redan i vad det kan vara, med tanke på att några av 2K:s största spelserier är redo för ett nytt spel.

När man kan förvänta sig detta nya spel, säger det officiella SGF X-kontot (tidigare Twitter) att det kommer att annonseras den 7 juni, under Summer Game Fest livestream som börjar kl. 2 p.m. PT/5 p.m. ET. Det är mindre än en månad bort så vi behöver inte spekulera alltför länge om vad denna mysterieiteration kan vara.

Medan det finns gott om 2K-spelserier som kan passa in, är våra ögon på tre serier: Borderlands, Mafia och BioShock.

Den senaste huvudentrén till Borderlands – Borderlands 3 – släpptes till PlayStation, Xbox och PC 2019, och med den kommande live-action Borderlands-filmen som kommer på biograferna i augusti, skulle ett nytt spel vara meningsfullt. Vi fick dock precis New Tales From The Borderlands 2022 om du letar efter något att spela i den världen.

När det gäller Mafia, var den senaste huvudentrén Mafia III 2016, även om 2K släppte Mafia: Definitive Edition – en remake – 2020. Och vi vet att det nästa Mafia-spelet är under utveckling, så det kan vara dags för en tillkännagivelse.

BioShock har varit vilande sedan BioShock Infinite 2013, om du inte räknar med remastrarna 2016, och vi vet att 2K skapade Cloud Chamber 2019 för att arbeta på nästa inträde i serien. Det har gått nästan fem år sedan dess, så SGF verkar vara en bra tidpunkt att tillkännage nästa BioShock.

SGF återvänder till Los Angeles nästa månad, med livevisningen den 7 juni. För mer information, kolla in några av studiorna, förläggarna och partners som kommer att vara med under evenemanget, och sedan se Game Informers summer gaming showcase schema.

Vad tror du denna nya iteration kommer vara? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

2K kommer snart att avslöja nästa iteration av en av sina största och mest älskade spelserier på Summer Game Fest. Fans över hela världen har börjat spekulera om vilken serie det kan vara, med tanke på att flera av 2K:s populäraste titlar är redo för en ny upplaga. Enligt det officiella SGF X-kontot kommer den stora tillkännagivelsen att göras den 7 juni under Summer Game Fest livestream, vilket ger spelare över hela världen mindre än en månad att vänta innan de får reda på vilken serie det handlar om.

Bland de många 2K-spelserierna som potentiellt kan vara nästa i tur att få en uppföljare, är det tre som sticker ut: Borderlands, Mafia och BioShock. Borderlands 3 släpptes 2019 och med den kommande live-action-filmen på gång, skulle det vara logiskt med ännu ett spel i serien. Mafia III släpptes 2016 och remake-utgåvan av det första spelet kom 2020, vilket gör att en ny uppföljare skulle kännas passande. BioShock-serien har varit vilande sedan 2013 och med nyheter om att ett nytt spel är under utveckling, kan det vara dags för en comeback för den älskade serien.

Det är spännande tider för fans av 2K-spelserierna då de förbereder sig för den stora tillkännagivelsen den 7 juni. Med Summer Game Fest närmar sig snabbt, är det bara en tidsfråga innan vi får reda på vilken serie som kommer att få en ny iteration. För mer information och detaljer om evenemanget, håll koll på spelschemat för Game Informers summer gaming showcase. Vad tror du att nästa stora 2K-spel kommer vara? Dela dina tankar och förväntningar med oss i kommentarerna nedan!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top