MultiVersus Lanserings Trailer Avslöjar Jason Voorhees Och Agent Smith från Matrix.

Utvecklaren Player First Games och förläggaren Warner Bros. Games har släppt lanseringstrailern för sin kommande plattformsfighter, MultiVersus, vilket verkar avslöja Friday the 13th’s Jason Voorhees och The Matrix’s Agent Smith som nya tillskott till spelarlistan. Denna trailer kommer bara några veckor efter att vi fick reda på att MultiVersus äntligen (om)lanseras nästa vecka.

Efter ungefär två minuters MultiVersus-upptåg med olika karaktärer från spelet syns Jokern, som vi nyligen fick reda på kommer att vara med i spelet med röst av Mark Hamill, sitta på Järntronen från Game of Thrones. Sedan dyker plötsligt Jason och Agent Smith upp bredvid honom, antagligen som en antydan om att de kommer att vara med på lanseringsdagen.

Kolla själv på MultiVersus lanseringstrailern nedan:

MultiVersus är ett free-to-play-spel och kommer att lanseras den 28 maj på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC.

För mer information, läs Game Informers recension av MultiVersus efter dess första lansering tillbaka 2022, och kolla in Jokerns MultiVersus-spelgång och hans alternativa Batman Who Laughs-kostym.

Planerar du att återvända till MultiVersus nästa vecka när det lanseras? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Utvecklaren Player First Games och förläggaren Warner Bros. Games har släppt lanseringstrailern för sin kommande plattformsfighter, MultiVersus, vilket avslöjar Friday the 13th’s Jason Voorhees och The Matrix’s Agent Smith som två nya spelbara karaktärer. Denna trailer kommer som en spännande överraskning bara några veckor innan spelet äntligen lanseras nästa vecka. Med en blandning av ikoniska karaktärer från olika universum verkar MultiVersus bli ett måste för fans av action och fighting-spel.

I den färgstarka lanseringstrailern får vi en glimt av olika karaktärer som kommer att vara med i spelet, inklusive Jokern som kommer att ha röst av ingen mindre än Mark Hamill. En överraskande twist inträffar när Jason Voorhees och Agent Smith dyker upp bredvid Jokern på Järntronen från Game of Thrones. Det är tydligt att MultiVersus kommer att erbjuda en unik och spännande spelupplevelse för fans av alla nivåer.

MultiVersus är ett free-to-play-spel som kommer att finnas tillgängligt på flera plattformar, inklusive PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Med ett varierat utbud av karaktärer från kända franchiser, kommer spelet att locka både nya och erfarna spelare. För mer information om MultiVersus, inklusive recensioner och spelgång, håll ögonen öppna för dess lansering den 28 maj. Planerar du att ge MultiVersus en chans när det släpps? Dela dina tankar med oss i kommentarerna nedan!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top