Assassin’s Creed Shadows Världspremiärு

Assassin's Creed Shadows världspremiär

Assassin’s Creed Codename Red har nu fått en officiell titel: Assassin’s Creed Shadows. Vi kommer också att få vår första fullängds titt på seriens första japanska inslag den här veckan.

Ubisoft meddelade på X att spelets cinematiska världspremiärtrailer kommer att visas den 15 maj kl. 9 a.m. P.T./12 p.m. ET. Ubisofts användning av ordet “cinematisk” antyder att denna trailer inte kommer att inkludera spelupplevelse. Om så är fallet kan Ubisoft spara en gameplay avslöjande för sin Ubisoft Forward presentation mindre än en månad senare, den 10 juni.

Assassin’s Creed Shadows annonserades först år 2022 och kommer att vara det första inslaget som utspelar sig i feudal Japan. Vid den tiden beskrev Ubisoft spelet som en öppen värld RPG och den ultimata “shinobi fantasy”. Det utvecklas av Ubisoft Quebec, teamet bakom Assassin’s Creed Odyssey. Spelet har ingen utgivningsperiod, men förväntas släppas senare i år.

Assassin’s Creed Shadows, tidigare känd som Codename Red, får världspremiär denna vecka. Spelet, som utvecklats av Ubisoft Quebec, kommer att vara det första i serien som utspelar sig i feudal Japan. Ubisoft meddelade att den cinematiska världspremiärtrailern för Assassin’s Creed Shadows kommer att visas den 15 maj, vilket antyder att vi kommer att få en första glimt av spelet. Trots att spelets release date ännu inte är fastställd förväntas det släppas senare i år.

Assassin’s Creed Shadows har varit i fokus sedan det först annonserades 2022. Ubisoft beskrev det som en öppen värld RPG och “shinobi fantasy” och lovar en unik spelupplevelse i den nya miljön. Med det nya namnet och den väntade världspremiären har fansen av serien något att se fram emot. Det är också värt att notera att Ubisoft förmodligen sparar gameplay avslöjanden för sin Ubisoft Forward presentation, som kommer att äga rum i juni.

Med Assassin’s Creed Shadows tar serien oss till nya, spännande platser och introducerar oss till historier och karaktärer inspirerade av feudal Japan. Med Ubisoft Quebecs erfarenhet från Assassin’s Creed Odyssey i ryggen är förväntningarna höga för detta nya äventyr. Med en detaljerad värld, en gripande berättelse och spännande gameplay är Assassin’s Creed Shadows säker på att locka både gamla fans och nya spelare till serien.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top