Cattle Country Spel Trailer: Stardew Valley möter Vilda Västern

Förlag Playtonic Friends (utgivningsgrenen av Yooka-Laylee-utvecklaren Playtonic) och Blossom Tales-utvecklaren Castle Pixel har avslöjat Cattle Country, ett simulationsspel som är en blandning av Stardew Valley och Vilda Västern. Om dess första trailer, som avslöjades av IGN idag, är någon indikation kommer fans av jordbruks-/stadbyggarsim att vilja hålla ett öga på spelet.

Avslöjandetrailern ger oss en bra titt på vad vi kan förvänta oss, inklusive ranchning, skattjakt, gruvdrift, jordbruk och självklart romans. Spelet kommer att släppas till PC någon gång i framtiden, men det finns ingen releasedatum i sikte. Cattle Countrys Steam-listning säger helt enkelt att releasedatumet är “att tillkännages.”

Kolla in Cattle Countrys avslöjandetrailer själv nedan:

Som du kanske kan höra är Cattle Countrys avslöjandetrailer berättad av Red Dead Redemption 2:s Arthur Morgan, eller snarare, röstskådespelaren för Arthur Morgan, Roger Clark.

“Cattle Country ger en balans mellan mysig och actionfylld gaming,” står det i spelets Steam-listning. “Serverar timmar av det vardagliga livet du förväntar dig på gränsen – inklusive gruvdrift, fiske, hantverk och jordbruk – tillsammans med djupt rotade Vilda Västern-uppdrag som levererar berättelser om romantik, boskapsskötsel, banditer och rån.”

Här är några skärmdumpar från Cattle Country:

Medan du väntar på att lära dig mer om Cattle Country, läs Game Informers recension av Stardew Valley, och läs sedan om Stardew Valley-utvecklaren ConcernedApes nästa simulationspel, Haunted Chocolatier.

Vad tycker du om avslöjandet av Cattle Country? Berätta gärna om det är ett spel som du är intresserad av att kolla in i kommentarerna nedan!

Playtonic Friends (utgivningsgrenen av Yooka-Laylee-utvecklaren Playtonic) och Castle Pixel, utvecklarna bakom Blossom Tales, har nu avslöjat det spännande nya spelet Cattle Country. Enligt uppgifter kommer spelet bli en perfekt blandning av den populära Stardew Valley och den vilda västern. Med ranchning, skattjakt, gruvdrift och jordbruk, samt en romantisk twist, verkar Cattle Country vara ett spel som kommer att tilltala fans av jordbruks- och stadbyggarsimulatorer.

Avslöjandetrailern ger oss en försmak av vad vi kan förvänta oss från spelet, med en härlig mix av vardagliga aktiviteter och actionfyllda äventyr. Enligt spelets Steam-listning kommer Cattle Country att erbjuda en unik spelupplevelse med en välkomnande atmosfär och spännande uppdrag som speglar den råa atmosfären i Vilda Västern. Med spelets releasedatum fortfarande ospecificerat, ser vi fram emot att få veta mer om detta lovande spel framöver.

Det som verkligen sticker ut i avslöjandet av Cattle Country är den ikoniska röstskådespelaren Roger Clark, känd för sin roll som Arthur Morgan i Red Dead Redemption 2, som framträder i spelets trailer. Med en intressant berättelse och en unik spelvärld som blandar det vardagliga livet på gränsen med spännande Vilda Västern-äventyr, verkar Cattle Country vara en titel som är väl värd att hålla ett öga på för alla fans av simuleringsspel.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top