Dead Rising Deluxe Remaster Avslöjad Med Teaser Trailer

Capcom har avslöjat Dead Rising Deluxe Remaster, en remaster av Xbox 360-spelet som först lanserades 2006. Även om det en gång tidigare Xbox-exklusiva spelet har sedan dess kommit till PlayStation- och PC-plattformar, är det oklart vilka plattformar denna remaster kommer till. Och det finns inget ord om när man kan förvänta sig remastern heller.

Avslöjad med en kort 47-sekunders teaser trailer, ser Dead Rising Deluxe Remaster bra ut, nästan mer som en remake än en remaster. Det är oklart om det här är en remaster av det ursprungliga spelet från 2006 eller HD-versionen av Dead Rising som lanserades på PlayStation, Xbox och PC tillbaka 2017. Oavsett är vi exalterade över att återvända till en zombiefylld galleria med journalisten Frank West när denna remaster väl lanseras.

Kolla in Dead Rising Deluxe Remaster teaser trailern själv nedan:

Är du exalterad över Dead Rising Deluxe Remaster? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Capcom har nyligen avslöjat Dead Rising Deluxe Remaster, en uppdaterad version av det populära Xbox 360-spelet som först släpptes 2006. Trots att spelet tidigare har släppts på både PlayStation- och PC-plattformar, är det ännu oklart vilka plattformar den här remastern kommer att finnas tillgänglig på. En kort teaser trailer på 47 sekunder har släppts och visar upp spelet, vilket får fans att spekulera i om det är en ren remaster eller kanske till och med en remake.

Med tanke på hur grafiken ser ut i trailer, verkar Dead Rising Deluxe Remaster nästan som en helt ny spelupplevelse jämfört med originalversionen. Det är ännu inte klart om remastern kommer att vara baserad på det ursprungliga Dead Rising från 2006 eller om den kommer att bygga på den HD-version som släpptes 2017. Oavsett vilken version det är, ser det ut som att spelarna kommer att återuppleva äventyren med journalisten Frank West i den zombiefyllda gallerian.

Fans av Dead Rising-serien har redan börjat uttrycka sin entusiasm över Dead Rising Deluxe Remaster. Hoppas att vi snart får veta mer om släppdatum och funktioner som kommer att ingå i denna efterlängtade remaster.är det inte klart vilka plattformar den här remastern kommer att finnas tillgänglig på. En kort teaser trailer på 47 sekunder har släppts och visar upp spelet, vilket får fans att spekulera i om det är en ren remaster eller kanske till och med en remake.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top